Sunucu Haberleri

Sunucu Haberleri

Ünlü sunucu Gürpınar, Saklıkent Kanyonu' nu ziyaret etti

Sevilen televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar, söyleşi programı için geldiği Seydikemer’de Saklıkent Kanyonunu ziyaret etti. Saklıkent’in güzelliği karşısında hayran kalan Gürpınar, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdeniz’e teşekkür ederek; “Saklıkent Kanyonu adeta cennet gibi. İnsana huzur veren bir ortamı var. Belediye Başkanımıza bu güzel ilçeye beni davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

İkbal Gürpınar Seydikemerlilerle Buluşacak

Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

Ünlü oyuncu Seren Serengil Karaca’yı ziyaret etti

Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

ALİ KIRCA, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Haber sunuculuğu deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni Çelenk Sunma Töreni’ne İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı da katıldı. Törende program sunucusunun İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nı anons etmemesi nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve beraberindekiler töreni terk etti.

BEŞ SENE SONRA GELEN ZİYARET

NTV Televizyonu’nda 0’dan 100’e Programı’nın Sunucusu, otomotiv ve motosiklet camiasının ünlü simalarından Saffet Üçüncü, Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak’ı ziyaret etti.

Ali Fatih Çoban, gündemi analiz etti

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Gündem Analiz Programı’na konuk oldu.Programda Necati Kanbur’un sorularını yanıtlayan Çoban gündeme dair özel açıklamalar yaptı.

Şahin “Yanan yerlerin odununu çiftçiye verin”

Her hafta FRT TV’de canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz Programı’nın bu hafta konuğu hafriyatçı Taner Şahin’di.Şahin programda Program sunucusu Necati Kanbur’un sorularını açık yüreklilikle cevapladı.Şahin “Yazın uanan yerlerde yapılan kesimlerde çıkan odukları soğukta serasında soba yakmak zorunda kalan çiftçiye verin” dedi.

Seydikemer’e Mesleki Eğitim Merkezi Şart

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer’e Mesleki Eğitim Merkezi’nin acilen açılması gerektiğini vurgulayarak, “Bana, ‘O okulu açalım. Ama imkanımız yok desinler.’ Net söylüyorum, gerekirse çadırda hizmet verir, hizmet binasını yapmaktan vazgeçerim. O okulu yaparım” dedi.

Bekir Develi Muğla'da Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Programı kapsamında Televizyon Sunucusu ve Yazar Bekir Develi, “Fabrika Ayarı” Programıyla dönem başında yeni açılan Muğla Turgutreis Yurdunun Konferans Salonunda gençlerle buluştu.

Fethiye Bahçeşehir Devlerle Mücadele Ediyor

Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Başkanı İbrahim Erdem FRT TV’de Salı günleri canlı olarak yayınlanan Spor Günlüğü Programı’na konuk oldu. Erdem programda program sunucusu Necati Kanbur ve program yorumcusu Fevzi Sevinç’in sorularını yanıtladı.

Dinçel, “Şampiyon olacağız”

3.lig 3.grupta lider olan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel FRT TV’de Spor Günlüğü Programı’nın konuğu oldu. Dinçel Fethiyespor ile ilgili birçok konuda açıklama yaptı. Çankaya maçını kazanmayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Selahattin Dinçel “Sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

Öztürk, Gündemi Analiz Etti

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk FRT TV’de perşembe günleri canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz Programı’na katıldı.Öztürk programda program sunucusu Necati Kanbur’un sorularını yanıtladı.

Fethiye aşığı, sunucu Özlem Yıldız Fethiye'de

Pandemi nedeniyle aylardır evlerine kapanan ünlüler, kademeli normalleşme ile birlikte Ege ve Akdeniz sahillerine akın etti. Sunucu Özlem Yıldız da geçtiğimiz hafta sonunda tatil için Fethiye'yi tercih etti.

Yunus Önder, Yatırımcının önü açılmalı

Her hafta FRT TV'de yayınlanan Gerçek Gündem'in bu haftaki konuğu, Yatırımcı Yunus Önder'di. Program sunucusu Emrullah Gök'ün sorularını yanıtlayan Yunus Önder, ülkenin ekonomik durumunu ve yatırım hisseleri hakkında bilgiler verdi.

Mehmet Topuz, “En büyük söz hakkı gençlerin”

Her hafta FRT TV'de yayınlanan Gerçek Gündem'in bu haftaki konuğu, DEVA Partisi Gençlik Çalışmaları Başkanı Mehmet Topuz’du. Program sunucusu Emrullah Gök'ün sorularını yanıtlayan Başkan Topuz, DEVA partisi içindeki gençlik kollarının çalışmalarından ve gençlerin sorunlarından bahsederek gündemi değerlendirdi. 

“Cumhurbaşkanımız, özellikle gençlere önem veriyor”

Her hafta FRT TV’de yayınlanan Gerçek Gündem’in bu haftaki konuğu, Ak Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil’di. Program sunucusu Emrullah Gök’ün sorularını yanıtlayan Başkan Cengil, Ak Parti içindeki gençlik kollarının çalışmalarından ve gençlerin sorunlarından bahsederek gündemi değerlendirdi.

Sağır “Esnafımıza asgari ücret kadar destek verilmeliydi”

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Çarşamba günleri FRT TV’de yayınlanan Gerçek Gündem adlı programın konuğu oldu. Sunucu Emrullah Gök’ün sorularını samimiyetle cevaplayan Sağır, pandemi dönemindeki esnafların durumundan bahsederek “Devletimiz, her zaman esnafımızın yanında oldu. Ancak esnaflarımıza en azından bir asgari ücret kadar destek verilmeliydi” diye konuştu.

Yeni yaşını SED Medya’da kutladı

SED Medya bünyesinde bulunan FRT Televizyonu’nda “Orta Şekerli” programının sunuculuğunu yapan Selin Köktener, yeni yaşını çalışma arkadaşları ile birlikte kutladı.

Muğlalı Arıcılardan, Fox TV’ye Tekzip Talebi

FERDİ YAVUZ- Muğla Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (MAYBİR), Fox TV’ye tekzip talebinde bulundu. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel’in, Fox TV ekranlarında sunduğu “Çağla İle Yeni Bir Gün” adlı televizyon programına telefonla bağlanan Prof. Dr. Sibel Silici ve yine programa konuk edilen Dr. Emel Damarlı’nın, arıcılık ve arı ürünleri il e ilgili vermiş oldukları yanlış bilgiler ile tüketicilerin yanlış bilgilendirilmesi sebebinden dolayı MAYBİR, Fox TV’ye tekzip talebinde bulundu.