Seydikemer Devlet Hastanesi Haberleri

Seydikemer Devlet Hastanesi Haberleri

Başkan Akdenizli'den İçleri Isıtan İkram

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, görevi başındaki Emniyet, Jandarma, Bekçi, Zabıta Ekipleri ve Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki doktor ve sağlık çalışanlarına salep ikramında bulundu.

Seydikemerde Kaza:1 Ölü 3 Ağır Yaralı

Seydikemer'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Başkan Akdenizli, Yılın Son Akşamı Görev Başındaki Personeli Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla görev başındaki emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerini ziyaret etti.

Başkan Akdenizli'den Devlet Hastanesi’nde Dünyaya Gelen İlk Bebeğe Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Başkan Akdenizli’den Kalpleri Isıtan Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla, Seydikemer Devlet Hastanesi kantininde hasta, hasta yakınları, doktorlar ve sağlık çalışanlarına içecekler Seydikemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Seydikemer Devlet Hastanesi’ne 162 sağlik personelinin atamasi yapıldı

Seydikemer Devlet Hastanesi’ne ihtiyaç duyulan 162 sağlik personelinin atamasi yapıldı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ilettikleri Seydikemer Devlet Hastanesi’nin sağlık personeli açığının giderildiğini açıkladı.

Seydikemer Devlet Hastanesi’ne 162 personel

Sağlık Bakanlığı tarafından Seydikemer Devlet Hastanesine ihtiyaç duyulan Sağlık Personeli ataması yapıldı. 162 Sağlık Personeli atamasının yapıldığını duyuran Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imize müjdeler olsun. Seydikemer Devlet Hastanesine 162 Sağlık Personeli ataması yapıldı” dedi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’in Sağlık Alt Yapısı Güçlendirildi”

Seydikemer Devlet Hastanesi; Sağlık Bakanlığı tarafından, B Gurubuna yükseltildi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hastanenin yapılmasında ve kategori yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Bu sayede Seydikemer’in sağlık alt yapısı güçlendirildi” dedi.

Seydikemer Devlet Hastanesi açıldı

150 yataklı ve 191 deprem izolatörlü Seydikemer Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı. 

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ SEÇİMLERDEN ÖNCE HİZMETE GİRİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Devlet Hastanesi’nin genel seçimlerden önce hizmette olacağını belirtti.

SEYDİKEMER HASTANESİNİN YILSONUNA AÇILMASI PLANLANIYOR

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Seydikemer Devlet Hastanesinin yılsonuna açılması içi çalışmalar yapılıyor. Cuma günü Seydikemere gelen ve bölgede incelemeler yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “150 yatak kapasiteli toplam kapalı alanı 32.564.47 m2 olan hastanemizi bu yılsonuna hizmete sokmayı planlıyoruz” dedi.

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞIYOR

Seydikemer’e biz dizi ziyaret dolayısıyla gelen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada; “Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum” dedi.

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile beraber, Seydikemer Devlet Hastanesi inşaat sahasında çalışmaları inceleyerek yetkililerden gelişmeler hakkında bilgiler aldı.