Şahıs Haberleri

Şahıs Haberleri

Muğla’da jandarma operasyonu!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı düzenledikleri operasyon ve denetimler neticesinde farklı suçlardan bulunan toplamda 67 şahıs yakalandı. 

Aday Adayı Demir, “Bu Şahsı Gördüğümde Adeta Midem Bulanıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

Uyuşturucu İle Mücadele Devam Ediyor

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile müdahaleye aralıksız devam ediyor.

Gün Batımı İzlerken Aracıyla Uçurumdan Düştü!

Bodrum’da gün batımı manzarası seyreden kadın sürücü, geri gitmek isterken vitesi ileri takınca yaklaşık 50 metrelik uçurumdan denize yuvarlandı.

Muğla’da Nitelikli Dolandırıcılar Yakalandı

 Muğla’da sosyal medyada mesaj yoluyla yüksek kazançlı iddia kuponu vaadiyle nitelikli dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli şahsa yönelik operasyonda şahıslar tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Kayıp 3 şahıs bulundu

 08 Eylül cumartesi gününü pazara bağlayan gece saat 00.00 civarında Darboğaz mevkiinde kayıp şahısların olduğu ihbarı üzerine yapılan çalışmalar sonucunda kayıp üç vatandaş bulundu.

Yatarak motosiklet kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı

Trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı.

7 yıl hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı

 Fethiye’de kasten öldürme ve basit yaralama suçundan 7 yıl 3 ay karara bağlanmış hapis cezası bulunan şahıs Kayaköy’de jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANI KADEM METE: “GAYEMİZ ŞAHIS DEĞİL, ŞAHISTA TECELLİ EDEN DAVA” 

İl başkanlığından istifa ederek, görevini bırakarak milletvekili aday adaylığını açıklayan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete basın açıklamasında bulundu.

TEMİZLİK ATEŞİ YAKAN ŞAHIŞ CEZA YEMEKTEN KURTULAMADI 

Fethiye Yarımada koylar bölgesinde temizlik ateşinden çıkan yangın, Fethiye Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü.

10 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan C.U. isimli şahıs Fethiye ilçesi Üzümlü Mahallesinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 13 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan C.Ç. isimli şahıs Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

KOM’DAN YILBAŞI ÖNCESİ DENETİM 

2023 yılının yaklaşmasıyla birlikte Emniyette denetimler arttı. Vatandaşın huzuru ve güvenliği için yapılan çalışmalar sonucunda sahte alkol ele geçirilmiş olup V. C. G. İsimli şahıs hakkında da adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. 

FETHİYE'DE İNSAN TACİRİ OPERASYONU; 10 TUTUKLAMA

Muğla'nın Fethiye ilçesi Yanıklar Mahallesinde yasa dışı yollardan yabancı uyruklu şahısları deniz yolu ile kaçırma girişiminde bulunan 10 kişi Jandarmanın operasyonu sonrası adli makamlarca tutuklandı.

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OPERASYONUNDA 3 GÖZALTI

Fethiye ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı “usulsüz yollarla ehliyet alan şahıslara” yönelik operasyonda yürütülen soruşturma kapsamında A.R.Ö., R.S. ve K.Ö. gözaltına alındı.

OTELİ YAKAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde önceki gece işyeri sahibine ve ortağına kızıp işlettiği barı yakmak isterken 5 katlı ve 30 odalı otelin yanmasına sebep olan M.O. gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖÇMENLERİN KAYITSIZ BARINMASINI SAĞLAYAN 9 ŞAHSA ADLİ KONTROL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile yurtdışına kaçmak için ilçeye gelerek otellerde belgesiz konaklayan düzensiz göçmenlere ve konaklama tesisi yetkililerine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 9 şahıs adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

SEYDİKEMER’DE TARLA İÇİN YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tarla için yengesini av tüfeği ile öldüren şahıs aynı tüfekle intihar etti.

KENDİNİ BAŞKOMİSER SANAN ŞAHIŞ, LOKANTADA HESABI ÖDEMEDİ SONRASINDA YAKALANDI

Kendisini başkomiser olarak tanıtan şahıs yemek yediği lokantada gelen hesap adisyonuna “Başkomiser Onur” yazıp ayrılınca şikâyet üzerine yakalandı.

ARAÇTAN PARA ÇALAN ŞAHIŞ SERBEST BIRAKILDI

Babataşı Mahallesi’nde kapıları ve camları açık vaziyette park halinde bulunan 26 AAT 148 plakalı araçtan 10.000 lira para çalındı. Parayı çalan şahısın yakalanmasının ardından yapılan işlemler sonrasında adli makamlarca serbest bırakıldı.

Milas’te FETÖ/PYD üyeliğinden aranması olan şahıs yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde FETÖ/PDY üyesi olduğu için araması bulunan şahıs emniyet güçlerinin yapmış olduğu operasyon ile yakalandı.

ZAFER PARTİSİ'NDEN SURİYELİ ŞAHSIN SALDIRISINA MARUZ KALAN AİLEYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Ünal Yiğit, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri 25.05.2022 tarihinde Suriye uyruklu şahıs tarafından gerçekleştirilen eylemler sonucunda zarar gören vatandaş ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İŞYERİNE SİLAHLA GİRİP TEHDİT ETTİLER

Fethiye’de bir işyerine silahla girip tehdit eden 7 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

ARIKAN “KOYLAR ŞAHISLARIN OLAMAZ

Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan Göcek Koyları’nda geçtiğimiz günlerde mapa ve şamandıra yapımı ve bunların işletilmesi ile ilgili yapılan ihaleyi değerlendirdi. Arıkan ayrıca Göcek Koyları’nda ki kaçak yapılaşma sorununa da değindi.

KURBAĞA KAÇAKÇISINA 600 BİN TL CEZA

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, endemik türde yetişen ve nesli tehlike altında olan Göcek Semenderi isimli kuyruklu kurbağa türünü Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere yurtdışına gönderen şahsa operasyon yaptı. Yapılan operasyon sonucunda yakalanan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 600 bin TL idari para cezasına çarptırıldı.

TORBACILARA ŞAFAK OPERASYONU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Polisleri tarafından yapılan operasyon ile eroin, metamfetamin, skank, esrar gibi birçok uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 şahıs sabaha kadar süren sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden üçü tutuklandı.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Fethiye’de Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda bir kıraathanede yapılan aramada aranması olan D.A (48) yakalandı. 13 farklı hırsızlık suçundan toplamda 12 Yıl 7 Ay 22 Gün Hapis cezası bulunan D.A. tutuklanarak Eşen Cezaevi’ne teslim edildi.

SAHTE JANDARMA KAÇAMADI

Yatağan’da kendisini Jandarma olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıslar Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan detaylı araştırmalar sonucunda Denizli ilinde yapılan operasyonlar ile yakalandı.

DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHIS YAKALANDI

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyonla hakkında “Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişilerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.A. isimli şahıs yakalandı.

Satamadan yakalandı

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda sahte alkol yapan bir şahıs yakalandı.