ZAFER PARTİSİ'NDEN SURİYELİ ŞAHSIN SALDIRISINA MARUZ KALAN AİLEYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Ünal Yiğit, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri 25.05.2022 tarihinde Suriye uyruklu şahıs tarafından gerçekleştirilen eylemler sonucunda zarar gören vatandaş ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkalığınca yapılan açıklama şu şekilde:
"İlçemizin Foça Mahallesi'nde ikamet eden bir kadına Suriye uyruklu şahıs tarafından cinsel saldırı suçuna neden olacak davranışlarda bulunulduğunun öğrenilmesi üzerine Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ ve İl Başkanımız Ünal Yiğit’in bilgisi dahilinde İlçe Başkanımız Av. Umut Hepdizdar tarafından olaya müdahil olunarak mağdur kadına, daha sonra, Suriyeli şahsın eylemine tepki gösteren ve tamamen kendilerini korumak amacıyla hareket ederek gözaltına alınan vatandaşlarımızın da serbest bırakılmalarını sağlamak amacıyla kendilerine hukuki destek verilmiştir. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınan vatandaşlarımız, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakılmış, Suriyeli şahıs ise tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilerek Fethiye Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına karar verilmiştir. Zafer Partisi olarak aileyi ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Manen ve hukuken yanlarında, destek olduğumuzu bildirdik. 

Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'da konuyu yakinen takip etmekte ve İlçe Başkanımızdan konu hakkında sürekli bilgi almaktadır. Vatanımızda, sayısı 10 milyonu bulan sığınmacı ve kaçaklar milli güvenlik sorunu haline gelmiş olup kamu düzenini bozmaya yönelik eylemlerde bulunmaktadır. Bu aşamada Büyük Türk Milleti'nden, provokasyonlara gelmeden, sağduyu ile hareket ederek, bu tür olayların yaşanması halinde konuyu güvenlik güçlerimize ihbar etmelerini önemle rica ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Hukuk Devleti’dir. Güvenlik güçlerimiz ve yargı mensuplarımız görevlerini en iyi şekilde yapmaktadır. Bu olayda olduğu gibi güvenlik güçlerimizin ve Türk Yargısının gereğine yapacağına inancımız tamdır. Aynı zamanda, Zafer Partisi olarak Büyük Türk Milleti'nin kayıtsız şartsız yanında ve her türlü desteğe hazır olduğumuzu da bildirmek isteriz. İktidar, "Biz göndermeyeceğiz" diyerek adeta Türk Milleti'nin iradesini görmezden geliyor, sarı muhalefet ise sığınmacıların ülkemizde kalmaları ve entegrasyonu konusundaki politikalarını dillendiriyor.

Zafer Partisi Türk Milleti'nin iradesini temsil ediyor ve iktidara geldiğimiz günden itibaren 1 yıl içinde tüm sığınmacı ve kaçakları ülkelerine geri yollayacağız. Buna ilişkin politika, planlama ve kadrolarımız hazır. Ayrıca, hukuki süreç anlık takip edilmekte olup gelişmelerden vatandaşlarımızın da bilgilenmesini sağlayacağız. Zafer Partisi gelecek, sığınmacı ve kaçaklar gidecek!’’
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN