Partisinden Istifa Etti Haberleri

Partisinden Istifa Etti Haberleri

Ayşe Çiftçi İyi Parti’den İstifa Etti

İyi Parti Fethiye Belediye meclis üyesi Ayşe Çiftçi yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Mustafa Toklu, CHP’den İstifa Etti

Fethiyeli siyasetçi Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etti. CHP Fethiye Belediye Başkanı aday adayı olan Toklu, “Mevcut Belediye Başkanı Alim Karaca, belediye başkan adayı olarak atandı. Bu nedenle kendi ilkelerim açısından Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum” dedi.

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYESİ İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Çiftçi geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ak Parti’den istifa eden Ayşe Çiftçi İyi Parti’ye geçti. Ayşe Çiftçi’yi İyi Partili yapan rozeti İyi Parti Genel merkezinde Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Ercan Balcı, Andımız kırmızı çizgimizdir

Demokrasi ve Atılım Partisi Muğla Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ercan Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Balcı istifa gerekçesi olarak Andımızın kaldırılmasına DEVA Partisi’nin de destek vermesini gösterdi.

Ümit Özdağ partisinden istifa etti

İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifa etti. 

CHP eski İlçe Sekreteri Olçaş, partisinden istifa etti

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) üyesi olan Emekli Öğretmen Turgut Olçaş, Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığında ki CHP partisinin amacı dışında, politika üretip, Atatürk ilkelerinden uzaklaştığını belirterek, partisinden istifa etti. Olçaş, FRT’ye yaptığı açıklamada, “Ben kendi adıma diyorum ki; sizler partimi işgal etmiş, haksız yere Atatürk'ün koltuğunda oturarak ülkem adına suç işliyorsunuz. İhanet içindesiniz. Bu suça ve ihanete bir parti üyesi olarak daha fazla ortak olamam” dedi.