Öztürk Haberleri

Öztürk Haberleri

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Muğla'da kurulan ve 6 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, platform divanı Bayram Bozyiğit ve Kıvanç Öztürk ile UNESCO Yaşayan insan hazinesi adayı Delbekçi Türkan Abacı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer TDİOSB’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

Esnaf Hastanesi Personeli Yeni Yılı Harika Bir Organizasyonla Karşıladı

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimi çalışanları için harika bir organizasyon düzenledi. Yoğun katılımın sağlandığı bu gecede büyük ikramiyeler yapılan çekilişlerle sahiplerini buldu.

Öztürk, 'Kazandırdıkları hizmetler ile örnek teşkil ediyorlar'

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Öztürk, “Fethiye’de körfez kirliliği var. Ama önceliğimiz olan başka sorunlarımız var. En önemli üç sorun trafik, otopark ve imardır” dedi. 

Yunus Önder’den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL’lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

Bodrumspor Camiasından Vali Akbıyık’a Ziyaret

Bodrumspor Başkanı Fikret Öztürk ile kulüp yönetimi, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Fethiye'ye Anjiyo Ünitesinin Sadece Müjdesi Geldi!

1 Yıldır Yolda Olan Anjiyo Ünitesi Fethiye'ye Ulaşamıyor!

Bodrum'da Yeşil-Beyaz Buluşması

Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Bodrumspor’da başkanlığa seçilen Fikret Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, kurumlar vergisi sıralamasında ilk 5’te

2022 yılı için Gelir İdaresi Kurumu’nun yayınlamış olduğu verilere göre Kurumlar Vergisi sıralamasında Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye’de ilk 5’e girdi. Bunun üzerine ise Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ortak basın açıklamasında bulundu.

Engelliler İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi Engelli Komisyonu, Meclis Üyesi Ayşe Devrim Öztürk başkanlığında, Fethiye Kent Konseyi ve Fethiye Engelli Meclisinin raporları doğrultusunda, Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda kamu kurumları ve ilgili derneklerin katılımları ile toplantı gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Muğla Barosuna Ziyaret

Vatan Partisi milletvekili adayları Av. Emre Aykın, Av. Mehmet Şevket Öztürk, İlyas Yılmaz ve Mehmet Özer Muğla Barosu Başkanı Av. Levent Akgün'ü ziyaret etti.

KOVANCI, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ ALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

MUTLU DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Turgay Öztürk, hem AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı hem de AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etmişti. İstifanın ardından Öztürk’ün yerine belediye meclis üyeliğine Kamil Mutlu Demirtaş’ın getirildiği bildirildi.

TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Turgay Öztürk AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Saat 13.30’da ilçe binası önünde gerçekleştirilen programa ilgi yoğun oldu.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Ayşe Devrim Öztürk, STK ve Siyasi Parti Başkanları Beşkaza Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koydular. Çelenk töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığı önündeki resim sergisine geçildi.

BELEDİYENİN KADIN PERSONELİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın belediye çalışanlarını kahvaltıda bir araya getirdi. Başkan Alim Karaca makamını meclis üyesi Ayşe Devrim Öztürk’e bıraktı. Kahvaltı Bahriye Üçok Parkı’nda gerçekleşti.

İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK SON TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk akşam saatlerinde ilçe binasında yapılan toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantı sonrasında yönetim kurulundaki arkadaşları ile helalleşen Öztürk, perşembe günü saat 13.30’da milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MUĞLA’YA GELİYOR 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni kapsamında 14 Ocak Cumartesi günü Muğla’ya geliyor. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, hazırlıkların devam ettiğini belirtti. 

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN, SED MEDYAYA ZİYARET

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve ekibini ziyaret etti. 

FTSO’DAN ANITKABİR ZİYARETİ

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Bayram Kiremitli, Nihat Oran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Sayman Üye Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Halef Savukduran, Can Yılmaz, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Yücel Özdemir, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Fatih Tunç, Akif Milaslıoğlu ve Oda Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’dan oluşan heyet, Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyarette bulundu.

BAŞKAN ÖZTÜRK’DEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

FAİK ÖZTÜRK, “BİR HAYIR İŞİ İÇİN ÇIKTIK GELDİK”

Marmaris’te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye’de gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Faik Öztürk FRTTV mikrofonlarına konuştu. 

GÖRKEMLİ DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER    

Hamide Karlık ve Enes Çakal, Leb-i Derya Aksazlar Koyu’nda düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün de katıldığı düğüne ilgi yoğun oldu. 

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI 2. YILINDA BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

1 Mart 2020 tarihinde Ak parti İlçe Başkanı olarak atanan Turgay Öztürk, 20 Eylül 2022 tarihinde 7. Olağan Kongresinde yeniden seçilerek güç tazelemişti. Olağan kongrede seçilen otuz kişilik yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Göreve gelişinin birinci yılında 20 Eylül 2021’de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yemekli toplantıda 1. Yılını kutlamışlardı. 20 Eylül 2022 tarihinde 2. Yılında yemekli yönetim kurulu toplantısını geleneksel hale getirerek yeniden buluştular.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN KALEYE TAKVİYE

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Mustafa Öztürk'ü kadrosuna dahil etti.

BAŞKAN DEMİR: “KARAKOL BASAN AKP'LİLER, BU SEFER DE İLÇE MİLLİ EĞİTİM'İ BASTI!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kayseri’nin Tomarza ilçesinde AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın karakolu basmasını eleştirerek; Parti Devleti anlayışının, ülkenin her noktasına sirayet etmiş durumda olduğunu söyleyerek, bir yazılı basın açıklaması düzenledi. Benzer bir skandal olayın da Fethiye ilçesinde yaşandığına dikkat çeken Başkan Demir, “AKP Fethiye İlçe Teşkilatından 2 yönetim kurulu üyesi, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bastı. AKP teşkilatları, devletin bürokratlarını ‘emir eri’ gibi görüyorlar. Bu eşkıyalıktır, vandallıktır. Bu bir güç zehirlenmesidir. AKP’li siyasi magandalar siz kimsiniz? Devletin kurumunu basıyorsunuz? Savcıları göreve çağırıyoruz.”dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN İDDİALARA AÇIKLAMA GELDİ

Birçok yayın organında yayınlanan iddialara AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ten yanıt geldi. Başkan Öztürk, "Çıkan haberlerin aslı yoktur" dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK, “ETKİNLİĞİMİZ KIRKPINAR’I ARATMADI”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Seki Yağlı Pehlivan Güreş etkinliklerine AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetimi de katıldı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK, FRT TV’NİN KONUĞU OLDU

Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda Fethiye’nin sorunları hakkında istişare yapıldı.