AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN, SED MEDYAYA ZİYARET

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve ekibini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve ekibini ziyaret etti. Gazeteciler gününü kutlayan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bu vesileyle basınımızı, sizleri ziyaret ediyoruz. Şimdi SED Medya’dayız. SED medya ekibini ve Seda Köktener’i tebrik ediyoruz ve günlerini kutluyoruz. İyi ki varlar, basınımız olmazsa olmazımız. Basın, demokrasi de önemli kalelerden birisi.  Biz de onlarla uzun zamandır olduğu gibi bundan sonra da yine bu şekilde istişare halinde çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan çalışan gazetecilerin gününü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Nazik ziyaretten dolayı teşekkür eden SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü bu münasebetle Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu Kadın Kolları Başkanımız nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Seneden seneye 10 Ocak gazeteciler gününü bir tek kutlamadıkları gün olmayarak ve devamlı bizi hatırladıkları için de Ak Parti ilçe teşkilatına buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm SED Medya olarak hoş geldiniz diyorum” dedi. 
 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN