Otelde Haberleri

Otelde Haberleri

Saatcı Ölüdeniz'de halk ile buluştu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Gençler İle Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

Uyuşturucu Operasyonu; 1 Şüpheli Gözaltında

Fethiye’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

OTEL ALEVLERE TESLİM OLDU

Marmaris’te gece saatlerinde bir otelde yangın çıktı. Otelin restoran kısmında başladığı öğrenilen yangına Marmaris itfaiye grup amirliği ekipleri müdahale ederek söndürdü.

BAŞKAN AY, “PANDEMİNİN BEDELİNİ FAZLASI İLE ÖDEDİK”

Pandemi sürecinden sonra Fethiye turizminde başlayan hareketlilik esnafın bir nebzede olsa yüzünü güldürdü. Sezonun ortasında olunmasına rağmen yaşanan doluluğu değerlendiren Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-der) Başkanı Mete Ay, “Bu sene şu anda mesela Ağustos ayında otellerde Çalış’ ta yer bulmak zor. Şu anda gerçekten doluyuz. Kendimizde yer olmadığı zaman arkadaşlarımı arıyorum, yer bulmaya çalışıyorum. Ağustos ayı zaten bizim sezonumuz ve bu ay şöyle 5 oda, 6 oda bir otelde bulursak bu sorun demektir” dedi.

Otelde uyuşturucu baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bir apart otele baskın yapıldı. Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ciciş kardeşlerden skandal: Bodrum’da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum’da bir otelde 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Ciciş Esra yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz gün 20’li yaşlarda gösteren ama 13 yaşında olduğu sonradan ortaya çıkan bir çocuğun cinsel saldırısına uğradım.” dedi.

Fethiyespor maç saatini bekliyor

3. Lig 2. Grupta playoff ilk maçını deplasmanda kazanarak avantaj sağlayan Fethiyespor ikinci maçı Barut Otelde kampta bekliyor. Bugün saat 20:30’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyesporlu futbolcular ve teknik kadro Barut Otelin ev sahipliğinde maç saatini bekliyor. 

Fethiye ve Fenerbahçe'den dostluk mesajları

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta müsabakası için Fethiye'ye gelen Fenerbahçe Beko kafilesini kalmakta oldukları Alesta otelde, Kulüp Başkanı İzzet Durak ve Genel Sekreter Yavuz Topateş ile beraber ziyaret etti.

Bakırcı "Kazanarak dönmek istiyoruz"

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçı için ümitli gitti. 6 Ocak Çarşamba günü İstanbul Çengelköy’de oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Dalaman'dan uçakla İstanbul'a gitti. Yaklaşık 2 saat rötar yapan uçak, İstanbul'a indikten sonra lacivert beyazlılar doğruca Kavacık'ta kamp yapacakları otele geçti. Ter idmanını iptal eden Fethiyespor, otelde dinlenmeye çekildi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı "İstanbul deplasmanından en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Liderliği bırakmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Müjde Ar, Bodrum'daki Yüksek Sese İsyan Etti

Usta oyuncu Müjde Ar, Bodrum’daki gürültü kirliliğine isyan etti. Gündoğan Mahallesi'ndeki evinde yıllardır sesiz sedasız yaşadığını belirten ünlü oyuncu, konsept değiştiren otelden gündüz plaj, gece de sahneden gelen müzik seslerinin çok yüksek olmasına tepki göstererek dava açmaya hazırlandığını açıkladı.

Muğla Ortaca'da Otel'de Patlama Oldu, Ortalık Savaş Alanına Döndü

Muğla Ortaca'da bir otelde meydana gelen patlama sonucu ortalık savaş alanına döndü.

Bodrum'da Akıl Almaz Cinayet !

FERDİ YAVUZ- Bodrum’da metruk bir otelde arkadaşını defalarca bıçaklayarak hunharca öldüren katil zanlısının, cinayeti işledikten sonra denize giderek üzerindeki kan izlerini yıkadığı ve sonra da hiçbir şey olmamış gibi sahilde uyuduğu öğrenildi.

Bodrum’da 7 Bin Şişe Sahte İçki

Bodrum KOM Grup Amirliği ekipleri bir otelde toplam 7 bin adet sahte içki ele geçirdi