Otelde uyuşturucu baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi'nde bir apart otele baskın yapıldı. Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Marmaris’e bağlı Bozburun İlçesi’nde bir apart otele Muğla İl jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında 1 adet hassas terazi otel odasında aydınlatma ve havalandırma sistemi kurularak saksıda yetiştirilmiş, 8 kök keneviri 5 adet cam payp ve pipet, 2 adet bong, 1 adet ısıtma mekanizması, 40) gr. kenevir tohumu, 25 gr. metamfetamin, 1 adet kurusıkı tabanca ve 26 adet fişeği ile 8 adet 9 mm. tabanca fişeği ele geçirildi.

Olayda işletme sahibi E.M.D. ile birlikte işletmede uyuşturucu madde kullandıkları değerlendirilen V.Ö., C.E., A.E. ve S.İ. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.M.D. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilirken diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN