Maraton Haberleri

Maraton Haberleri

Önder Akdeniz'den seçim maratonu

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Kökten maratona kaldığı yerden devam ediyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Başpehlivan Kara, "Seyircilere büyük coşkular yaşatacağız"

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan Recep Kara, 7 aylık maratonun Fethiye’de sona ereceğini belirtti. 

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Tamamlandı

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 6’ncısı düzenlenen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu her yaştan yüzlerce sporcunun katılımıyla tamamlandı.

6. Under Armour Bodrum Yarı Maratonuna Geri Sayım Başladı

Bodrum’da spor turizmine yeni bir soluk getiren Under Armour Bodrum YarıMaratonu, her yaştan ve düzeyden koşu severi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya getirecek.

Fethiye’de LGS Maratonu Başladı

Liseye Geçiş Sınavı (LGS), saatlerin 09.30’u göstermesiyle beraber ilk oturumuyla Fethiye’de başladı.

FETHİYE ULTRA MARATONU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye’de yaşayan Alman vatandaşları tarafından organize edilen Fethiye Ultra Maratonu gerçekleştirildi. 3 kategoride yapılan organizasyona 18 farklı ülkeden toplan 195 sporcu katıldı.

ULTRA MARATONU’NA START VERİLDİ

Atletizim Federasyonu’nun ve Gençlik Spor Müdürlüğünün de destekleriyle Fethiye’de gerçekleştirilen Fethiye 4. Ultra Maratonu start aldı.

Datça’da yüzücüler 3 bin metreye kulaç attı

16’ncı Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonunda kulaçlar orman yangınlarına ve iklim krizine dikkat çekmek için atıldı. 

Fethiyespor- Esenler Erokspor maçı bugün

3.Lig, 3.Grupta ikinci hafta karşılaşmalarında Fethiyespor kendi evinde Esenler Eroksporu ağırlıyor. Fethiyespor- Esenler Erokspor Karşılaşması bugün saat 19.00 da Fethiye şehir stadında oynanacak. Bu maçın bilet fiyatları Kapalı 30, Maraton 15 ve kale arkası 10 TL olarak belirlendi. 3.Lig, 3.Grupta ikinci hafta karşılaşmalarında Fethiyespor ilk kez taraftarı karşısına çıkıyor.

“YKS” maratonunda “AYT” günü

Üç oturumdan oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu dün başladı. Fethiye’de yaklaşık 50 okulda 7300 üniversite adayı sınava giriyor. İkinci oturum Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile saat 10.15'te başlayıp, 13.15’te son buldu. Sınav sorularına tepki gösteren Öznur Göktaş, “Bu soruları hazırlayanlara sesleniyorum; yazık günah değil mi bu çocuklara?” dedi.

Üniversite adaylarının YKS maratonu başladı

YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15 itibari ile başladı.

Koşu Madalyası’nı tüm kadınlar adına Hoşafçı’ya takdim etti

Antalya’da gerçekleşen Uluslararası Antalya Maratonu’na katılan, geçmiş dönem meclis üyesi Ahmet Selim Yücel, maraton sonrası aldığı madalyayı tüm kadınlar adına Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafcı’ya takdim etti. 

Kadın cinayetlerine tepki için  21 kilometre koşacak

Fethiyeli turizmcilerden motosiklet sporcusu Ahmet Selim Yücel; kadın cinayetlerine ve kadınlara karşı yapılan şiddete, tepki göstermek amacıyla maraton koşusuna katılıyor. 

Datça’da Kulaçlar Şehitlerimiz Anısına Atıldı

Datça’da geleneksel hale gelen Kış Yüzme Maratonu’nda bu yıl kulaçlar, İdlib’de hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimiz için atıldı.

Yüzme Tutkunları 14. Datça Kış Yüzme Maratonunda Yarışacak

Türkiye'nin tek kış yüzme maratonu olan Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu, bu yıl 14. kez düzenleniyor.