Madalya Haberleri

Madalya Haberleri

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Fethiyeli Öğrenci Amerika’dan Altın Madalya İle Döndü

Fethiye Atatürk Ortaokulu ve Bilsem öğrencisi Elif Sıla Bozyiğit, Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışmasında altın madalya kazandı.

Karaman’da büyük başarı gösterdiler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı şampiyon oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Altın madalya alan öğrenciler Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında 2 kategoride 2 madalya alan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Altın madalya ile döndüler

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu 2 kategoride 2 altın madalya aldı.

Masa Tenisi Sporcularından Büyük Başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Sporcuları Zafer Kupası Turnuvası'ndan dört altın iki gümüş ve iki bronz madalya ile döndü.

Büyükşehir Okçuları Cumhuriyet’in 100.Yılında Muğla’yı Gururlandırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları Cumhuriyet’in 100.yılı nedeniyle Antalya’da düzenlenen açık hava Türkiye Şampiyonası’ndan 4 altın bir gümüş madalya ile döndü.

Ağalık İhalesini Şaban Karaşal Kazandı

Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde ağalık ihalesini Şaban Karaşal kazanırken, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten’in desteklediği genç sporcu elde ettiği başarı sonucunda madalya kazandı. 

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

Fethiye’li Sporculardan 7 Madalya

3-5 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Stilde Fethiye’den 7 sporcu madalya kazandı.  

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

Büyükşehir Okçusu Hazal Dünya İkincisi Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, İrlanda’da düzenlenen Dünya Gençlik Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Dünya ikincisi oldu.

Avrupa üçüncüsü olan İlyasoğlu, çiçeklerle karşılandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan milli güreşçi Selvi İlyasoğlu, İspanya’dan bronz madalyayla yurda dönerken Köyceğiz'de çiçeklerle karşılandı.

Büyükşehir Okçularından Avrupa’da Büyük Başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Emircan Haney ve Hazal Burun Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunlarında makaralı yayda bronz madalya kazanarak Türkiye’nin gururu oldular.

Yabancı öğrenciler Muğla’nın ödüllü yemek kültürünü öğreniyor

Erasmus projesi çerçevesinde Muğla’ya gelen yabancı öğrenciler, Muğla’nın altın madalyalı dünya şampiyonu Milas böreği ve 2 bin 800 yıllık karakılçık buğdayından yapılan bazlama ekmeği yapmasını öğrenirken, haraketli oyun havaları ile de eğlendi.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

MENTEŞE BELEDİYESPOR’DAN 20 MADALYA 

Menteşe Belediyespor hafta sonu katıldığı Karate ve Masa Tenisi Turnuvalarından 20 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı. Başkan Gümüş voleyboldan sonra karate ve masa tenisinden elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. 

MUĞLALI BİSİKLETÇİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Geçtiğimiz yıllarda Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından alınan bisikletlerle çalışmalarına başlayan Muğla Karya Bisiklet Takımı Alanya’da Dünya Bisiklet Federasyonu UCI yıllık faaliyet programında yer alan ULUSLARARASI UCI 1.2 GP MJ CRITERYUM da Gümüş madalyayı alarak büyük başarıya imza attı.

SÜLEYMAN ATLI'DAN ALTIN MADALYA

Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlenen Ibrahim Moustafa Ranking Serisi’nde Milli Güreşçi Süleyman Atlı, altın madalya kazandı 

BRİÇ TURNUVASINDAN FETHİYE’YE DERECE İLE DÖNDÜLER

Türkiye Briç Federasyonu’nun Antalya’da düzenlemiş olduğu 16 Yaş Grubu Briç turnuvasına katılan ÇYDD Fethiye Şubesi gönüllü öğrencilerinden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan Türkiye ikincisi oldular. Kupa ve madalyaları ile Fethiye’ye dönen Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan için ÇYDD Fethiye şubesinden kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; akıl sporu Briç’te büyük bir başarı elde eden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan ile antrenörü ÇYDD Fethiye şubesi üyesi Mustafa Türkmen ödüllendirildi.

TURNUVADA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve rekor katılımla gerçekleşen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası’nda başarılı sporculara kupa ve madalyaları ödül töreni ile verildi.  

HALK OYUNLARI ETKİNLİĞİNE KATILAN GRUPLARA MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye Spor Festivali programına katılan halk oyunları ekiplerine madalyaları, Fethiye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

SPORCULAR MADALYA İLE DÖNDÜLER

02 Ekim 2022 Pazar günü Aydın’da yapılan Boks sparring antrenman maçında Fethiye Gençlik ve Spor Kulubü Arslan Fight Arena sporcuları Ecrin Nisa Arıç 40 kg Alt minik, Nuray Şengür 50 kg Üst minik ve Sertan Karagözler 60kg Gençler katagorisinde başarılı bir performans sergileyerek madalya ile döndüler.

MUĞLASPORLU MİNİKLER MADALYALARI TOPLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle Köyceğiz'de Masa Tenisi Zafer Kupası düzenlendi.

MENTEŞELİ KARATECİLER İZMİR’DE FIRTINA GİBİ ESTİ

Menteşe Belediye Spor Kulübü Karate Takımı Türkiye Karate Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen İller Arası Karate Turnuvasından 3 Altın, 2 Gümüş ve 4 bronz madalya ile döndü.