HALK OYUNLARI ETKİNLİĞİNE KATILAN GRUPLARA MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye Spor Festivali programına katılan halk oyunları ekiplerine madalyaları, Fethiye Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törenle takdim edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve konuk katılımcıların yer aldığı etkinlikte,  ilk olarak Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye Spor Festivali hakkında bilgiler aktarıldı. Daha sonra misafir katılımcılar, İlçe Müdürü Yiğit’e yöresel kıyafetleri ve diğer hediyelerini sundular. Ekiplere madalyaları takdim edildi ve bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. 
 

ÜLKEMİZİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ BİR FAALİYET
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit,’’ Kortej yürüyüşü ile festivali başlattık. Bu uluslararası bir festival… Halkımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Bu anlamda gelen grupların hepsine teşekkür ediyorum. Bugün de gelen misafirlerimiz ile ziyaretler yapıyoruz. Kaymakam Alper Balcı izinde olduğu için Belediye Başkanı Alim Karaca’dan ziyarete başladık. Sonrasında Gençlik Spor Merkezi’ni ziyarete geldiler. Sonrasında Esnaf Hastanesi ziyareti gerçekleşti. Ülkemizin tanıtımı için önemli bir faaliyet. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN