Kutlamalar Haberleri

Kutlamalar Haberleri

Gece Yolcuları 18 Mayıs'ta Beşkaza Meydanı’nda

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; Onur Asilkılıç ve Gece Yolcuları konseri, 18 Mayıs Cumartesi akşamı Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

İkbal Gürpınar Seydikemerlilerle Buluşacak

Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Törenle Kutlandı

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Kent Orkestrası’ndan “Cumhuriyet Şarkıları”

Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

MSKÜ'den “100. Yılında Cumhuriyetimizin Kadın Yüzleri” Etkinliği

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 23 Ekim 2023 tarihinde “100. Yılında Cumhuriyetimizin Kadın Yüzleri” başlıklı sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumlu panel ve bir kapanış konseri gerçekleştirildi

Başkan Gürün, CHP’nin 100. Yıl Kutlamalarına Katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisinin Ankara’da gerçekleştirilen 100. Yıl kutlamalarına katıldı.

Bayrak yürüyüşü gerçekleştirildi 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

Zafer Bayramı’nda 3 Farklı Noktada 3 Konser

Milas Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Güllük’te Tolga Çandar, Milas Atapark’ta Bilal Sonses, Bafa Pazar Yeri’nde ise Pusula konseri gerçekleştirecek.

Sütaş Çiftliği Karikatürleri Sergisi Açılıyor

Sütaş Çiftliği Karikatürleri’nin 20’nci yıl kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen Sütaş Çiftliği Karikatürleri Sergisi’nin yeni durağı Türkiye’nin turizm merkezlerinden Bodrum oldu. Bodrum Oasis AVM’de 12-21 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek olan sergi, alışveriş merkezinde heykelli yolda karikatürseverleri ağırlayacak.

Vekil Otgöz, “Bu seçim belediye seçimlerinin de önünü açtı”

Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılmasının ardından Cumartesi pazarında yapılan kutlamalara katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu kabine sonuna kadar mücadele edecek. Bu seçim Belediye seçimlerinin de önünü açtı. Allah’ın izniyle İstanbul’u, Ankara’yı, Muğla’yı almaya var mısınız?” dedi.

Kreş öğrencilerinden Dadaşoğlu’na ziyaret

Polis Haftası kutlamaları kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na Gelişim Kreşi tarafından ziyaret düzenlendi.

SEYDİKEMER’DE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Seydikemer’de de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında engelli bireylerin yaşadığı zorlukları anlamak için ‘Empati Parkuru’ kuruldu.

100 YILA 1 KALA SEYDİKEMER CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILINA HAZIR

Cumhuriyet'in kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Seydikemer’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 99 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı omuzlarda taşındı.

SEYDİKEMER’DE ZARA RÜZGARI ESTİ

Seydikemer Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 99’uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında sahne alan Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Zara, Seydikemer’de birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Zara’yı dinlemeye gelen binlerce vatandaş, unutulmaz bir akşam yaşadı.

CUMHURİYET MEYDANINA ÇELENK KOYDULAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99'inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI

İlköğretim Haftası Kutlamaları 12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10.00’da Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak, saat 10.30’da Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu’nda kutlama programı devam edecek.

BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Fethiye 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

Kabotaj bayramı coşkuyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de düzenlenen değişik etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı.

SAKLIKENT KANYONU’NDA YÖRESEL LEZZETLER TANITILDI

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER’İN LEZZETLERİNİ TANITTI Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Saklıkent Kanyonu’nda ‘Türk Mutfağı Haftası’ kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte yöresel lezzetlerden ‘Keşkek’ ve ‘Kar şerbetini’ vatandaşlara ikram etti.

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye’de 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde kutlamalar gerçekleştirildi.

MUĞLA’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

SEYDİKEMER’DE 19 MAYIS TÖRENLE KUTLANDI

Seydikemer’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 103’üncü yılında düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılına özel 103 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı açıldı.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs Pazar günü tüm ilçelerde Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

23 NİSAN KUTLAMALARI AVM’DE DEVAM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlikler devam ediyor. Etkinlik kapsamında Özle Girne Koleji Fethiye Kampüsü katkıları ile kutlamalar için Fethiye’ye Litvanya, Moldova ve Ukrayna’dan gelen ekipler Fethiye Erasta Alış Veriş Merkezi’nde çeşitli dans gösterileri sergiledi.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Çelenk Sunma Töreni’nin ardından Özgecan Anıtı’ndan başlayan kortej yürüyüşü Beşkaza Meydanı’nda sona erdi. Beşkaza Meydanı’nda devam eden etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

İncirköy’de 23 nisan coşkusu

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği katkılarıyla İncirköy İlköğretim Okulu’nda 23 Nisan kutlamaları yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Fethiyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularda katıldı.

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı’nda etkinlik düzenlendi.

SEYDİKEMER’DE BELEDİYE BAŞKAN KOLTUĞUNA ÖĞRENCİLER OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun Hıra, başkanlık koltuğunu öğrencilere bıraktı.

ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları kapsamında Özel Fethiye Girne Koleji’nin organize ettiği kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Özgecan Anıtı’ndan başlayıp Beşkaza Meydanı’nda son buldu.

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

4-10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri, gaziler ve emniyet güçlerine iftar yemeği verildi.