CUMHURİYET MEYDANINA ÇELENK KOYDULAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99'inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamlığı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene yoğun katılım oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni; Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumundan sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup, Fethiye Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Program şiir dinletisi sonrasında sona erdi.
PROGRAMA İLGİ YOĞUN OLDU
Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, siyasi parti başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri, resmi kurumların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN