Konser, Haberleri

Konser, Haberleri

Sıra gecesi konseri ilgi gördü

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sıra gecesi konseri düzenlendi.

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye’de Muhteşem Yaz Sezonu

Fethiye, yaz sezonunda birbirinden başarılı sanatçıları ağırladı. Fethiye’nin gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro ve Telmessos Antik Tiyatro’daki konserlere binlerce vatandaş katıldı.

Başkan Gürün, "Cumhuriyeti İkinci Yüzyıla Siz Gençler Taşıyacaksınız"

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı ve grup Gripin konserine binlerce Muğla vatandaş katıldı.

FTSO’dan 100. Yılı Anısına Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

Fethiye’de ‘Athena’ Konseri Düzenlenecek

Fethiye Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Athena konseri düzenlenecek.

BaBaZuLa grubu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Dünyaca ünlü karikatür sanatçısı, “Çizgilerin Efendisi” Turhan Selçuk adına Milas Belediyesi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni programı kapsamında BaBaZuLa konseri gerçekleştirildi.

Derya Uluğ Sahne Alacak

8.Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, 6 Ekim Cuma günü konserde sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne alacak.

Muğla’da 30 Ağustos Coşkusu 

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’de düzenlenen Kıraç konserine katılan Başkan Dr. Osman Gürün, 30 Ağustos’un Dünya tarihini değiştiren özgür bir Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolu açan zafer olduğunu söyledi.

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Fethiye’de ‘Madrigal’ Gecesi

2007’den bu yana birçok şarkısıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran ‘Madrigal’, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek hayranları ile buluştu.    

Kalben, Sevenleriyle Buluştu

Sevilen sanatçı Kalben, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek sevenleri ile buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, renkli anlara sahne oldu.

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde “1. Çocuk Şenliği” bağış konseri düzenlenecek.

FRENK KAKTÜSÜNÜ TANITMAK AMACIYLA MÜZİK FESTİVALİ DÜZENLENİYOR

Orman yangınlarının yayılmasını önlemede büyük bir katkısı olan frenk kaktüsünün tanıtılmasını hedefleyen 'Opus Müzik Festivali' Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

SEKİ’DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SEKİ YAYLASINI COŞTURDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Babadağ'da Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen konseri

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yaptığı 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı.

ÇAKAL&RECKOL BABADAĞ’I COŞTURDU

'Eğlence Dorukta' etkinliği kapsamında 12 Temmuz Cuma günü, son zamanların gözde sanatçıları Çakal ve Reckol sahne aldı. Ünlü rapçiler 1200 metre de kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

BABADAĞ’DA MANGA RÜZGARI ESTİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Manga sahne aldı.

BABADAĞ’DA KORAY AVCI COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, “Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz” şeklinde konuştu.

GENÇLİK ZİRVEDE, EĞLENCE DORUKTA ZİRVEDE, EMİR CAN İĞREK COŞKUSU YAŞANDI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Emir Can İğrek sahne aldı. Gençler Emir Can İğrek dinlemek için Babadağ’a akın etti.

ZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Haluk Levent konserine yoğun katılım oldu. Haluk Levent konserini Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Haluk Levent sevenleri ile birlikte izledi.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI’NDA AYSUN KARASAÇLI GÜNÜ

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Aysun Karasaçlı ile devam edecek. 3. Etap Sahil Bandı'nda gerçekleşecek olan konser saat 20.30’da başlayacak.

MELEK MOSSO BABADAĞ’DA, EĞLENCE DORUKTA

Melek Mosso Babadağ 1200 metrede sahne aldı. Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Melek Mosso konserine katılım yoğun oldu.

BABADAĞ’DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

ZİRVEDE CAZ KONSERİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio sahnesinde en güzel şarkılarına yer verdiler.

SERDAR ORTAÇ BABADAĞ’I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Serdar Ortaç sahne aldı. Ortaç konser boyunca dinlemeye gelenlere coşkulu anlar yaşattı.

KIRAN, “TANITIMDA BİR TAŞLA, BİR KAÇ KUŞ VURDUK”

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliği ve etkinliğin Fethiye olabilecek katkılarını FRT TV mikrofonlarına anlatan Kırtur Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran, “Çok kuvvetli geri dönüşler alıyoruz. Öncelikle Fethiye’nin Türkiye’de tanına bilirliğini öne çıkardık. Aslında Fethiye Türkiye’nin her tarafından bilinen bir yer ama biraz uzaklaşmışız reklam eksikliği var. Biz şimdi kendimizi tanıtmak için böyle bir şeye başvuruyorsak dolayısıyla bir taşla birkaç kuş vurmuş olduk desek de öncelikle Fethiye’nin tanına bilirliği olmuş oldu” dedi.

BABADAĞ’DA VOLKAN KONAK RÜZGARI ESTİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç, dördüncü gününde Afara Uğur Arslan ve beşinci gününde ise Volkan Konak sahne aldı. Volkan Konak konserine yoğun bir katılım oldu.

SELÇUKOĞLU SESİYLE BÜYÜLEDİ

Müzikli Fethiye Akşamları kapsamında Mustafa Selçukoğlu, 3. Etap Sahil Bandı’nda müzikseverler ile buluştu.