Kolaylık Haberleri

Kolaylık Haberleri

Kökten, “harekete geçme zamanı geldi”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya İnşaat çalışanları ile toplantıda bir araya geldi. İşletme personelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, “Seçimlerde kendi adıma değil Fethiye’nin geleceği için destek istiyorum” dedi.

Belediye, Evde Kuaförlük Hizmeti ile Vatandaşların Takdirini Kazandı

Milas Belediyesi’nin engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylere yönelik Evde Kuaförlük Hizmeti başladı. Saç kesimi, el ve ayak tırnak bakımını içeren hizmet, evden çıkma imkânı olmayan hasta, yaşlı, özel gereksinimli bireyler ve dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kolaylık sağlıyor.

Aydem ve Gediz Perakende, E-Makbuz Uygulamasına Geçti

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterileri için büyük kolaylık sağlayacak e-makbuz uygulamasına geçti.

BELEDİYENİN ZİRAİ DRONE ÇİFTÇİLERİN HİZMETİNDE

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tarımda teknoloji destekli kalkınma ve gelişme çalışmaları kapsamında zirai ilaçlama ve gübreleme için envantere alınan drone çiftçilerin hizmetinde. Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü envanterine alınan zirai drone ile doğru ilaçlama ve gübreleme uygulaması gerçekleştirilerek çevreci bir yöntemle üreticilere kolaylık sağlanacak.

YİĞİT BETON, FİLOSUNA YENİ ARAÇLAR KATTI

Fethiye'nin en önemli inşaat şirketlerinden Yiğit Beton, kullanıcıya kolaylık sağlayarak iş yükünü hafifleten Kaluman Junjin ve verimliliği arttırmak üzere Cat 336 adlı 2 aracı filosuna kazandırdı.

FTSO’DAN, VİZE OFİSİ MÜJDESİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) vize işlemleri, Mart ayından itibaren yeniden başlayacak. FTSO tarafından 2019 yılında verilen vize hizmetine pandemi nedeniyle zorunlu olarak sona erdiğini hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Israrlı girişimlerimiz vize hizmetimizi bir adım daha ileriye götürüyoruz. Yunanistan İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza ile Kosmos Vize Hizmetleri şirketinin destekleri sonucu Odamızda vize ofisi açıyoruz. 2023 Mart ayından itibaren üyelerimizin ve bölge sakinlerinin vize işlemleri için kilometrelerce mesafe kat etmesine gerek kalmadan vize işlemlerini Odamızda kolaylıkla gerçekleştirilecek.” dedi. Başkan Çıralı, desteklerinden dolayı Yunanistan İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza’ya da teşekkür etti.

BAŞKAN OTGÖZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Ceylan Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek personele kolaylıklar diledi.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE‘DEN ELEKTRİK FATURALARINDA ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLAYAN İŞ BİRLİĞİ

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerine sunduğu ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla QNB Finansbank ile yaptığı iş birliğiyle; ödemelerini Kassa Finansbank e-Cüzdan üzerinden gerçekleştirecek tüm müşterilerin, 50 TL üst limit olmak üzere faturalarının yarısının e-cüzdan hesaplarına geri yükleneceğini duyurdu.

Randevusuz, sırasız aşı imkanı

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen aşılama çalışmaları yurt genelinde olduğu gibi Fethiye’de de aralıksız olarak devam ediyor. Aşılama çalışmalarında yeni bir modele geçildiğini belirten yetkililer Fethiye’de belirli yerlere kurulan aşı noktaları ile vatandaşların randevu almadan ve sıra beklemeden kolaylıkla aşı olabilmelerine imkan sağlıyor.

Aygın, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Aygın, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bilişim çağında işçiler yönetsel sorunları, organizasyon sorunlarını, paylaşım sorunlarını, üretim planlaması sorunlarını kolaylıkla çözebilecektir. Önemli olan kötülüğe karşı birlikte hareket etme irademizdir ve bu uğurdaki örgütlü mücadelemizdir” dedi.

eSIM 2021 yılında hayata geçiyor

SIM kartın yerine kullanılacak eSIM 2021 yılında hayata geçiyor Karaismailoğlu, “Türk mühendislerince geliştirilen ve fiziksel SIM kartın yerine kullanılacak ‘eSIM’ hizmetini 2021 yılında hayata geçiyoruz. Türkiye, yerli ve milli imkanlarla eSIM teknolojisini üreten ilk ülkelerden biri. eSIM mimarisi hem M2M/IoT cihazlara hem de vatandaşlarımızın günlük hayatta kullandığı cihazlara önemli kolaylıklar sağlayacak” dedi.

Kredi takip süresi uygulaması uzatıldı

Vatandaşa ve esnafa kolaylık sağlayan kredi takip süresi uygulaması 30 Haziran 2021'e kadar uzatıldı.