Imzalandı Haberleri

Imzalandı Haberleri

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Menteşe 3. Etap Yurt projesinin ihalesi yapılıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için MSKÜ Tıp Fakültesi üst bölümünde iki etabı tamamlanan kız ve erkek Turgutreis Öğrenci yurdunun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı.

Milas zeytinciliğini geliştirmek için çalışma başlatıldı

Milas Belediyesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası ve Zeytincilik Araştırma Enstitüsü arasında ‘Zeytin Üretiminde Değişken Ekonomik ve İklimsel Koşullara Uyumlu Üretim Modellerinin Oluşturulması Üzerine Araştırmalar’ başlıklı işbirliği protokolü imzalandı.

Başkan Akdenizli, TDİOSB'nin İhalesinin imzalandığını açıkladı

Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıya katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer TDİOSB’nin Etüt, Proje, Mühendislik İşleri Hizmet Alımı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandığını söyledi. Buna göre projeye yatırım yapmak isteyen Seydikemer ve Fethiyeli yatırımcılara öncelik tanınacak.

TDİOSB etüd, proje ve mühendislik sözleşmesi gerçekleşti

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

İki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı

Dörtyol TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet MUTSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette iki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Psikoteknik Belgesinde İndirim

Ticari araç sürücüleri için Tansu Ekin Ekin Psikoteknik ile indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sürücü adayları psikoteknik belgesi için yalnızca 500 TL ödeyecek.

Asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin ‘periyodik kontrol yönetmeliği’ gereğince güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Makine Mühendisleri Odası ile 4 yıllık protokol imzalandı.

Milas’ta 12 bin bina tek tek incelenecek

Milas Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında Milas kent merkezindeki binaların depreme karşı güvenliğinin tespit edilmesini amaçlayan protokol imzalandı. 12 bin binayı kapsayan ve 6 ay içerisinde tamamlanacak çalışmayla ilçe merkezindeki binalar analiz edilecek, deprem riski taşıyan binalar tespit edilecek. Türkiye’de ilk kez yapılacak çalışmayla Milas’taki konutlar tek tek incelenecek.

AYA ile işbirliği protokolü imzalandı

Muğla Acil Durum Yardım Arama Kurtarma Derneği(AYA) ile Milas Belediyesi arasında doğal afet ve acil durumlarda arama kurtarma hizmetlerinin yürütülmesinde işbirliği yapılmak üzere protokol imzalandı. Protokole göre dernek, acil durumlarda Milas Belediyesi Arama Kurtarma Birimi ile işbirliği yapacak.

Altyapı Destek Protokolü İmzalandı

Fethiyespor ile Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında altyapı destek protokolü düzenlenen törenle imzalandı. 

Zeytinyağı Üreticilerine MİTSO’dan Destek

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında ülke genelinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Oda/Borsalar ile mesleki eğitim merkezlerinin ortak çalışmasını sağlamak amacıyla yapılan protokol gereğince oda üyelerinin, mesleki eğitim merkezlerinden daha fazla yararlanması için Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile MİTSO işbirliğinde protokol imzalandı.

Sokak hayvanları için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında, sokakta yaşayan canlarımızın tedavi konusunu içeren protokol imzalandı.

DOĞANIN GELECEĞİ ADINA ÖNEMLİ PROTOKOL

Fethiye Belediyesi ile Habitat Geri Dönüşüm Firması tarafından evsel atık yağların zararlarını önlemek adına bir protokol imzalandı.

FETHİYE BELEDİYESİ, MAG-AMADER İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Fethiye Belediyesi ile Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG-AMADER) arasında iş birliği ve koordinasyon protokolü imzalandı.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE ÖZEL LETOON HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Fethiye Belediyesi çalışanları ve çalışanların 1. derece yakınlarını kapsayacak olan protokol, Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ile Fethiye Belediyesi Başkanı Alim Karaca tarafından imzalandı.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ PROTOKOL

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Yücelen Hayvan Hastanesi arasında sokak hayvanları için protokol imzalandı.

FETHİYE BELEDİYESİ VE VARLIK AKADEMİ ÇOCUK KULÜBÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Fethiye Belediyesi ve Özel Varlık Akademi Çocuk Kulübü arasında indirim protokolü imzalandı.

BELEDİYE, MÜZE İLE PROTOKOL İMZALADI

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Müze Müdürlüğü arasında Fethiye Kalesi’nin temizlik ve kurtarma kazısı için süre uzatılmasına yönelik protokol imzalandı.

Vali başkanlığında TAB toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, TAB Projesi teknik komite eylem planı görüşüldü. GEKA destekli "Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Ulusal ve Uluslararası Trend Analizi Danışmanlığı Projesi" protokolü imzalandı.

Menteşe Belediyesi’nden memurlara sosyal denge zammı

Menteşe Belediyesi ve Tüm - Yerel Sen Sendikası Muğla Şubesi arasındaki sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Tüm - Yerel Sen Muğla Şube Başkanı Salih Yıldız arasında imzalanan sözleşme kapsamında Menteşe Belediyesi’nde görevli kadrolu ve sözleşmeli memurların maaşlarına 201,35 TL ile 335,50 TL arasında artış yapıldı.

Fethiye Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzaladı

Fethiye Belediyesi ile Belediye – İş Sendikası arasında 2022 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. 702 KHK'lı ve 57 şirket personelini kapsayan toplu iş sözleşmesinde, en düşük KHK'lı personel maaşı 4.750 TL oldu. Bunun yanında KHK’lı personele yıl içinde 3’er ay aralıklarla 4 kez 6’şar günlük ikramiye ödemesi ve sosyal yardım ödemeleri yapılacak.

Memurlar için sözleşme imzalandı

Fethiye Belediyesi ile Tüm Yerel Sendikası arasında 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Fethiye Belediyesi ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü protokol imzaladı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Muğla Spor Turizminde Rotasını Çiziyor

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2021 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “Muğla Spor Turizminde Rotasını Çiziyor” projesinin sözleşmesi, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan tarafından imzalandı.

İtfaiye ile AKUT arasında işbirliği protokolü imzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile AKUT Arama Kurtarma Derneği arasında karşılıklı işbirliği yapılması ve itfaiye hizmetlerine gönüllü katılım protokolü imzalandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile AKUT Fethiye Ekibi arasında imzalanan işbirliği protokolü ile meydana gelebilecek doğal afetler, kurtarma operasyonları, eğitimler ve tatbikatlarda kurumlar ortak bir şekilde hareket ederek olaylara müdahale edecekler.

Kütüphanesiz okul kalmasın seferberliği başlatıldı

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arkadaşım Kitap Derneği arasında (ARKİD) projesini hayata geçirmek için protokol imzalandı. İmzalanan protokol sonrasında çalışmalar başlatıldı. ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ sloganıyla başlatılan çalışma ile Fethiye’de kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurulacak.

Hipokampüs Ofis’ten FTSO üyelerine yüzde 10 indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Hipokampüs Ofis arasında, FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokolle Hipokampüs Eğitim Öğretim Danışmanlık Organizasyon Ofis Şirketinin sanal ofis kiralama hizmetlerinde FTSO üyelerine indirim uygulanacak.

Seydikemerli vatandaşlar emlak beyanına elektronik ortamda ulaşabilecek

Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Tapu Müdürlüğü arasında 'Emlak Beyan Değerlerinin Sistem Üzerinden Elektronik Ortamda Alınmasına İlişkin Protokol' imzalandı. Böylece vatandaşlar Web-Tapu sistemi ya da ALO-181 hattı üzerinden Emlak Beyan Değerlerine ihtiyaç duymadan doğrudan başvuru yapıp, işlemlerini tamamlayabilecek.

MGallery 35 milyon dolar yatırımla Bodrum’da

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak’ı işletecek olan Accor Grubu ile Delta Yatırım Holding’in iştiraki İnci Turizm A.Ş. arasındaki işbirliğine ilişkin anlaşma İstanbul’da imzalandı. İnci Turizm A.Ş.’nin toplam 35 Milyon Dolar yatırımla hayata geçirdiği otel, ünlü mimar Mustafa Toner imzasını taşıyor.