Ilgi Görüyor Haberleri

Ilgi Görüyor Haberleri

“Geleceğe Miras” adlı çini sergisi ilgi görüyor

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan Geleceğe Miras çini sergisi vatandaşlardan ilgi görüyor.

Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde, modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun…

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali İkinci Gününde Yoğun İlgi Görüyor

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivalinin ikinci gününde Doç. Dr. Hakan Allı’nın ‘geçmişten günümüze kuzugöbeği mantarının tıbbi ve ekonomik önemi’ konulu paneli yoğun ilgi gördü.

Spor Ekstra ilgi görüyor

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Özdemir, “2024’ü çok güzel bir sezon olarak bekliyoruz”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Uysal, 'Fethiye standı yoğun ilgi görüyor'

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor.

Büyükşehir Kütüphaneleri’ni 200 Bin Kişi Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisindeki kütüphaneler, derslikler vatandaşlar ve öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Aday Adayı Kökten vatandaşlar tarafından ilgi görüyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

Çalış Gastronomi Şenliği İlgi Görüyor

Fethiye’de düzenlenen 11-20 Aralık arası Çalış Gastronomi Şenliği ve Sosyete Pazarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Şenlikte esnaflar ve vatandaşlar Şenlik ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı ve Cuma günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

Seramik Kursları İlgi Görüyor

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu, birbirinden güzel el işçiliği seramik modellerini Fethiye’de bulunan seramik kurs atölyesinde sergiliyor. Seramik kursları, yoğun ilgi görüyor.

Bu Spor Salonu Ücretsiz

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu içerisinde bulunan Fitness Salonu ilgi görüyor.

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi 'Kar şerbeti'

Fethiye’nin kavurucu yaz sıcaklarında halk pazarının kurulduğu günlerde satışı yapılan 'kar şerbeti' vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Belediye plajları uygun fiyatlarıyla ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Akmaz ve Karaot Halk Plajları uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hem tatilcilerin hem de Fethiye’de yaşayan vatandaşların uğrak yeri olan plajlar, yoğun bir sezon geçiriyor.

Fethiye’de Ayakkabı Tamiri İlgi Görüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ayakkabı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşın tercihi ayakkabı tamiri oldu.

Fethiye’de ikinci el pazarına yoğun ilgi

Çarşamba günleri Fethiye’ye bağlı Çalıca Mahallesi’nde kurulan ikinci el ürünler pazarı satıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

COŞKUN KARABULUT'UN ŞİİRLERİ ÖZBEKİSTAN' DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşamını Fethiye' de sürdüren Gazetemiz köşe yazarı Coşkun Karabulut' un şiirleri, Özbekistan' da Türk Dünyası Edebiyat literatürüne girdi.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

ŞEMSİYELİ SOKAĞA İLGİ YOĞUN

Fethiye’nin simgesi haline gelen şemsiyeli sokak, yerli ve yabancı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

ŞEMSİYELİ SOKAK İLGİ GÖRÜYOR

Şehrin merkezinde bulunan şemsiyeli sokak, Fethiye’yi ziyarete gelen yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

LİKYA KADIN KOOPERATİFİ STANTLARI İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor.

500TL’LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye'de bu yıl 12'incisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali son günde de vatandaşın yoğun ilgisi ile devam etti.

Güzellik uzmanlığı eğitimine yoğun ilgi

Cilt bakımı, estetik yaptırma, protez tırnak, kalıcı makyaj gibi güzelliğe dair bir çok alan günümüzde kadınlar tarafından çok fazla talep görüyor. Buna bağlı olarak ta bu işe ilgi duyanlar güzellik uzmanı olmak için eğitimler alıyor. Fethiye’de güzellik uzmanlığı eğitimi veren Gözde Yakut Güzellik Uzmanlığı eğitimleri büyük ilgi görüyor.

El Emeği Göz Nuru Pazarı Beşkaza Meydanı'nda

El Emeği Göz Nuru Pazarı her hafta sonu Beşkaza Meydanı’nın da kuruluyor. Birbirinden farklı el emeği ürünlerin satıldığı Pazar ilgi görüyor.

Park içinde açılan Halk Evi büyük ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından Bahriye Üçok Parkı’nın restore edilmesinin ardından park içinde açılan Halk Evi büyük ilgi görüyor.

Anadolu Gazozcusu Fethiye’de Nostalji Yaşatıyor

Anadolu Gazozcusu Fethiye’de misafirlerine nostaljiyi ve lezzeti bir arada sunuyor. Farklı ve alışılmışın dışındaki aromalarda gazozların da bulunduğu dükkan ilgi görüyor.

Soğuk baklava büyük ilgi görüyor 

Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan ve meşhur Maraş dondurması ile birbirinden güzel tatlı çeşitlerini dünyaya tanıtan MADO; pandemi döneminde Fethiye’de de faaliyetlerini paket servis ve gel al hizmeti ile aralıksız sürdürüyor. 

Çilek geçen yılın fiyatları ile satılıyor 

Organik ve doğal Fethiye çileği, her kesimden yoğun ilgi görüyor. Yeni sezon ürünleri tezgahlardaki yerini alırken; çileğin geçen yılın fiyatlarından satıldığı belirtildi. Üreticiler geçtiğimiz yıla oranla mevsimsel koşullar nedeniyle çilek verimin biraz düşük olduğunu dile getirdiler. 

Menteşe'nin Yoğurtçu Kadınları Sokaktan Kurtulmak İstiyor

Muğla'nın Menteşe İlçesi'ne bağlı kırsal mahallelerde besledikleri küçük ve büyükbaş hayvanlardan elde ettikleri sütleri doğal yöntemlerle mayalayan kadınların ürettiği yoğurtlar büyük ilgi görüyor.