Gençlik Ve Spor Müdürlüğü Haberleri

Gençlik Ve Spor Müdürlüğü Haberleri

Alzheimer Haftası’na Farkındalık Koşusu Düzenlendi

Fethiye’de Alzheimer Haftasına dikkat çekmek amacıyla, Fethiye Alzheimer Derneği ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda koşu düzenlendi.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi’ne Plaket

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Fethiye Spor Oyunları Festivali'nde yaptığı katkılardan dolayı Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Muhammet Kökten'e plaket verdi.

Yiğit, mesai arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi

Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA YARI FİNALE GİRİLDİ

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Koordinesindedevam eden “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda” çeyrek final maçları tamamlandı. 1 Nisan Cumartesi günü ise yarı final müsabakaları oynanacak. Final maçının ise Fethiye Şehir Stadı’nda yapılması bekleniyor.

PEDALLAR PEGASUS’UN KENTİ TLOS’TA ÇEVRİLDİ

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84.yılı seneyi devriyesinde Muğla Valiliği uhdesinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 10 Kasım 1. Büyük Tlos Kriteryumu bisiklet yarışları nefes kesti.

SEYDİKEMER 10 KASIM ATA’YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI

Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Seydikemer Satranç İlçe Temsilciği tarafından organize edilen Seydikemer 10 Kasım Ata’yı Anma Satranç Turnuvası başvuruları başladı.

GENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTI

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Judo eğitimi kapsamında genç sporcular gençlik haftası dolayısıyla önce ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kendi aralarında hazırlık karşılaşmaları yaptı.

“Açık Su Yüzme Yarışı” sporcuları kıyasıya mücadele etti

Fethiye’de ikincisi düzenlenen "2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" başladı. Festival “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “ Oturarak Voleybol Turnuvası” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları ile start aldı.

Uluslararası Fethiye 2. Spor festivali 1-4 Ekim tarihinde

Uluslar arası Fethiye 2. Spor festivali 1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivale Lokman Hekim Fethiye Esnaf Hastanesinin sponsor olduğu öğrenilirken festivalde 5 branşta değişik ülkelerden bin 500 e yakın sporcu ve yöneticinin katılması bekleniyor. Uluslar arası Fethiye spor festivali Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizesinde yapılacak. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı ziyaret ederek Uluslar arası Fethiye 2. Spor festivali hakkında bilgiler aktardı.

Proje, Nisan ayı içerisinde başlıyor

Fethiye ve Seydikemer ilçeleri ortak projesi ‘ANTİK PEDAL’ GEKA (güney ege kalkınma ajansı) tarafından 1.294.958,60 TL destek almaya hak kazandı. Antik Pedal projesinin tüm ilgili kurumları Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelerek, Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan tarafınca yapılan sunuma katıldı. Proje, Nisan ayı içerisinde başlıyor.