Gaziler Derneğine Haberleri

Gaziler Derneğine Haberleri

Gaziler derneğine ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Aday adayı Çaylı, “Gaziler Derneği İle İç İçe Çalışma Göstereceğiz”

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatından Gaziler Derneğine Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gaziler Derneği’ne ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu.

Gaziler Derneği’ne anlamlı ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve protokol üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

İŞ İNSANI İDER’DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çeşitli yardımlarda bulundu.

GAZİLER DERNEĞİNE BAYRAM ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ramazan Bayramı sebebiyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

İyi Parti’den Gaziler Derneğine ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. İyi Parti heyeti son olarak Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Şehit Aileleri Ve Muharip Gaziler Derneğine Protokolden Bayramlaşma Ziyareti

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri Fethiye Gaziler Derneğini ziyaret etti.