Emitt Fuar Haberleri

Emitt Fuar Haberleri

Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Akdenizli EMITT’i değerlendirdi

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli çeşitli açıklamalarda bulundu.

Özdemir, “2024’ü çok güzel bir sezon olarak bekliyoruz”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Torunoğulları, “EMITT fuarı gayet başarılı”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Akdenizli, 'Seydikemer İçin Bir Sürü Projemiz Var' 

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuştu. 

Uysal, EMITT fuarını ile ilgili açıklama yaptı

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal da fuarda yer aldı.

Büklü, EMITT fuarı hakkında konuştu

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü çeşitli açıklamalarda bulundu.

Uysal, 'Fethiye standı yoğun ilgi görüyor'

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor.

Çıralı, 'Biz Fethiye olarak her sene standımızı yapıyoruz'

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, stantta coğrafi işaretli ürünleri tanıttıklarını belirtti. 

EMITT Fuarı Kapılarını Açtı

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Muğla Valisi İdris Akbıyık da fuarda yer aldı.

Fethiye EMITT 2024 Fuarında Yerini Alıyor

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye; Londra ve Berlin ile beraber Avrupa’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini almak için hazırlıklarını tamamladı.

EMİTT FUARI DEPREM NEDENİYLE ERTELENDİ

8-11 Şubat tarihleri arasında 26'ncı kez düzenlenmesi planlanan EMITT Turizm Fuarı, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

SEYDİKEMER 26. EMITT FUARINDA TANITILACAK

Muğla’nın parlayan yıldızı Seydikemer, dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtılacak.

Sed Medya Emıtt’in sesi olmaya devam ediyor

Türkiye ve dünyanın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği EMITT Fuarı’nın 3. gününde de SED Medya ekibi canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tutmaya devam etti.

Sed Medya da Emitt Fuarı’nda

Fethiye Belediyesi 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Fethiye’mizin tüm güzelliklerini, tüm değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için, Salon-3 / B-352 numaralı alanda olacak. 10 Şubat Perşembe 14.30’da da tanıtım için kokteyl düzenlenecek. SED Medya ekibi de canlı yayınları ve haberleriyle fuar süresince gelişmeleri sosyal medya hesaplarından ve FRT ekranlarından aktarmaya devam edecek.

Fethiye Emitt Fuarı’nda

Fethiye Belediyesi Dünya’nın en büyük 3. turizm ve seyahat fuarı olan Emitt Fuarı’na katılıyor. İstanbul’da düzenlenecek olan fuar 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Fethiye Turizm Konsey Toplantısı’nda Emitt Fuarı İle Rus İş İnsanlarına Yönelik Spor Ve Kongre Turizmi Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Rus iş insanlarına yönelik Fethiye’de yapılabilecek spor ve kongre turizmi etkinlikleri ile İstanbul’da gerçekleştirilecek EMİTT fuarına ilişkin son hazırlıklar değerlendirildi.

Marmaris EMITT’ten Ödülle Döndü

Marmaris, İstanbul’da 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 24. EMITT Fuarı’nda ‘Turizm merkezleri’ dalında ‘En iyi destinasyon tanıtımı’ ödülünün sahibi oldu.

Demir; “Fethiye, Alim Başkanla Layık Olduğu Yere Gelecek”

İstanbul’da bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT fuarına, Fethiye’den gelerek destek veren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Aydoğan Arslanca, fuar hakkında görüşlerini FRT TV’ye aktardılar.

EMİTT fuarı Bodrum standında mini turizm zirvesi

24'üncü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’nın ikinci gününde de Bodrum standında yoğunluk yaşandı.

Muğla turizmi İstanbul’da masaya yatırıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT fuarının ardından resepsiyon düzenledi.

Başkan Gürün, “Muğla bir Dünya Kenti”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İstanbul'da düzenlenen 24. EMITT Fuarına katılarak fuarda yer alan Dalaman, Marmaris, Fethiye, Seydikemer, Bodrum stantlarını ziyaret etti.

24. EMITT Fuarı Kapılarını Açtı

Dünyanın en büyük 4 turizm fuarı arasında yer alan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 24. kez kapılarını açtı.