Fethiye EMITT 2024 Fuarında Yerini Alıyor

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye Londra ve Berlin ile beraber Avrupa'nın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) yerini almak için hazırlıklarını tamamladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bu yıl 6 – 9 Şubat günleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda Fethiye standı 7. salonda görücüye çıkacak. Fuarda, Fethiye Belediyesi ile birlikte, ilgili Oda ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve turizm sektörünün temsilcileri de yer alacaklar.
Geçen yıl 6 Şubat deprem felaketi nedeniyle gecikmeli olarak Nisan ayında gerçekleştirilen EMITT organizasyonu, zor koşullara rağmen, 40 bin civarında sektör profesyoneli ile dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turistleri ağırlamıştı. Fethiye ve Seydikemer’in tüm turizm paydaşlarıyla birlik ve beraberlik içinde temsil edildiği fuarda, Fethiye standı ile birlikte Seydikemer standı yoğun ilgi görmüştü. EMITT 2023’te Fethiye standı ayrıca “En İyi Stand Dekoru” ödülüne layık görülmüştü.
Bu yıl da fuarda, bölgemizin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra farklı turizm alternatifleri tanıtılacak. Fethiye standının ziyaretçileri VR gözlükle Babadağ'dan yamaç paraşütü deneyimi yaşayacaklar. 
Organizasyon kapsamında, Fethiye standında 7 Şubat 2024 Çarşamba günü, saat: 14.30’da kokteyl verilecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN