Emekçi Kadınlar Haberleri

Emekçi Kadınlar Haberleri

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Kadınlar Günü’nde anlamlı tiyatro

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Mızrak Duruşlu Kadınlar’ adlı tiyatro sergilendi.

FTSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Etkinliklerle Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. FTSO yönetimi ve kadın girişimciler, işyerlerinde ve hastanede tek tek ziyaret ettiği emekçi kadınlara, Kadınlar Gününün sembol çiçeği karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

HER BAŞARILI KADININ BİR EMEK ÖYKÜSÜ VAR

Marmaris İhtiyaç Sahiplerine Yardım ve Eğitim Derneği (MİYED) ve Marmaris Belediyesi iş birliğiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte; işinde yükselmiş 14 başarılı kadın, nereden nereye geldiklerinin öyküsünü anlattı. 

SÖYLEŞİ VE TİYATROYA BÜYÜK İLGİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Nazan Kesal’ın “Yaralarım Aşktandır” adlı tek kişilik oyunu Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde halkla buluştu. Ercan Kesal söyleşide Fethiye halkıyla buluştu.

YENİ ADI “UMUT” OLDU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilçede konaklayan depremzede aileleri ziyaret etti.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Ayşe Devrim Öztürk, STK ve Siyasi Parti Başkanları Beşkaza Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koydular. Çelenk töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığı önündeki resim sergisine geçildi.

İYİ PARTİ MUĞLA’DAN DEPREMZEDE KADINLARA ULUSAL DESTEK ÇAĞRISI

İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanlığı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yaptığı açıklamayla, deprem bölgesinde zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan kadın ve çocukların ihtiyaçlarını gidermek için “Siyaset üstü Ulusal Birlik Destek çağrısı yaptı. İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu imzalı yapılan,” Depremden Etkilenen Tüm Kadınlar ve Çocuklar İçin Ulusal Destek Çağrısı” başlıklı yazılı açıklamada: “Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İYİ PARTİ olarak yaptığımız faaliyetlerle farkındalık yaratmaya çalışırken bu yıl maalesef 6 Şubat 2023 tarihinde deprem felaketiyle büyük acılar yaşadık ve yaşıyoruz.

BELEDİYENİN KADIN PERSONELİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın belediye çalışanlarını kahvaltıda bir araya getirdi. Başkan Alim Karaca makamını meclis üyesi Ayşe Devrim Öztürk’e bıraktı. Kahvaltı Bahriye Üçok Parkı’nda gerçekleşti.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

ÜRETİCİ KADINLAR DERTLİ

Fethiye’de Cuma günü kurulan üretici pazarında kadın üreticilerin çok olması dikkat çekiyor. Uzun yıllardır pazarcılık yapan emekçi kadınlar sorunlarını dile getirip yardım istedi.

Emekçi kadınlar için bisiklet turu

Muğla Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından düzenlenen etkinlikte Dünya Kadınlar Günü kutlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Emekçi Kadınlar Bisiklet turu düzenlendi.

FTSO Yönetiminden, Dünya Emekçi Kadınlar Günü ziyaretleri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran ile Ramazan Dim, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Fethiye’nin kadın yöneticilerini ziyaret etti. Başkan Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, çiçek ve kitap hediye ettiği kadın yöneticilerin günlerini kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

“Kadın varsa yarın var, kadınlarımızı girişimci olmaya özendirmeliyiz”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle hayatımıza anlam katan, değer katan, güzellik katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Başkan Gümüş, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yayınladığı mesajında “Atatürk’ün; ‘Dünya’da her şey kadının eseridir’ sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınların kararlılıkla tüm hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

‘Deva Partisi iktidarında İstanbul sözleşmesini uygulayacağız’

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Kadın Danışma Merkezi hizmete açıldı

Bodrum'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için bir dizi etkinlik düzenlendi.

5 yıldır geleneği sürdürüyor 

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, odaya kayıtlı 210 kadın esnafın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Başkan Gümüş, kadın çalışanlar ve vatandaşlarla biraraya geldi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atapark, Kültür Evi, Zahide Pazarı, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ana hizmet binasındaki ofisleri ziyaret etti ve burada görevli kadın personele karanfil hediye ederek günlerini kutladı. 

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek çiçek seralarında çalışan kadınları ziyaret etti

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ilçe teşkilatının kadın üyeleriyle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beyobası Tarımsal Kalkınma Kooperatifine bağlı çiçek seralarında çalışan emekçi kadınları ziyaret etti.

Başkan Aras'tan Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için anma mesajı yayımladı.

“8 Mart tüm kadınlara eşitlik, adalet ve özgürlük getirsin”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 

Başarır, Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle açıklamada bulundu

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu adına Çiğdem Sandıkçıoğlu Başarır, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle açıklamada bulundu. 

Hükümlü Annelerin Çocukları İçin Şarkı Söylediler

Bodrum’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir konser verildi. Ayvalık Açık Tip Cezaevi Kadın Hükümlülerin Çocukları için oyun evi yapımı masraflarını karşılamak amacıyla gerçekleşen "Ona Ses Ol" projesi kapsamında Mandalin’de gerçekleştirilen konsere ilgi yoğun oldu.

Bodrum, CEMR Anlaşmasını imzalayan 27. belediye oldu

Bodrum Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, kadınların sosyal ve siyasal yaşamdaki yerini güvence altına alan Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği-CEMR protokolüne imza attı. Bodrum Belediyesi, Türkiye’de bu anlaşmaya imza veren 27’inci belediye oldu. Protokolü, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras adına Başkanvekili Tamer Mandalinci imzaladı.

Başkan Gürün’den Kadınlar Günü Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün fikirleri, vicdanları, emekleri ve yetiştirdikleri insanlar ile dünyanın daha yaşanır bir yer olmasını sağlayan bütün emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.