Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Çaylı ve geçen dönem Cumhur İttifakı AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ın da katıldığı gezide Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, emekçi kadınlara karanfil takdim etti. Kadınların üretimdeki yerine vurgu yapan Başkan Adayı Kökten, özverilerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Kadınlarımız yılda bir defa değil her gün hatırlanmalıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla üretici kadınlarımızı ziyarete geldik. Serayı gezdiğimiz zaman onların emekleri ile gurur duyduk. Gerçekten üreten kadınlarımızın özverisini burada açıkça gördük. Üretimdeki paylarının daha da artmasını temenni ediyorum. Gayretleri için teşekkür ediyorum ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN