İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya'yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya'yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya'nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. İyi Partili Kadınlar, sohbet havasında geçen ziyaretin ardından başta SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen olmak üzere SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim edip hatıra fotoğrafı çekildiler.

“KADININ SORUNLARINA KADININ TARTIŞTIĞI BİR ÜLKE OLSUN”
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, SED Medya’yı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle basınımızı ziyaret ediyoruz. Tabi ki seçim çalışması ama önceliğimiz gerçekten Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamaktı. Kadınlarımızın bir gün değil de her gün kutlanmasına inanan insanlarız. Toplumun içinde de görüyoruz. Bugün bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Eşimle birlikte Özgecan Anıtı ile başladık. Kadının toplumda sosyal hayatın içerisinde olması bizim için çok önemli. Biliyorsunuz daha önce 20 yıl Belediye Başkanlığı yapan birinin eşiyim. Kadına destekli çok programlarımız oldu. Kadının topluma, sosyal hayata girmesi için her türlü çabayı sarf ettik. Eğer seçimi kazanırsak bundan sonra da olacağına inanıyorum. Kazanamasak da zaten biz kadının hayatına dokunuyoruz. Ben diyorum ki kadının sorunlarına, kadının tartıştığı bir ülke olsun. Çünkü bizim kadınlar ile ilgili sorunlarımızı erkekler çözmeye çalışıyor, benim en fazla üzüldüğüm nokta bu. Kılık kıyafet, şiddet de zaten biz bu sorunları kadınlar ile birlikte bir birlik olduğumuzda zaten bu sorunları biz çözeriz. Bir kadına dokunduğunuzda o kadının hayatına çocuğundan, eşine, komşusuna ve tüm ailesine yansıdığını ve onu güzelleştirdiğini görüyoruz. Bizi burada ağırlayan Sıdıka Hanım, Seda Bey ve tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya'yı Ziyaret Ettiler

“KADINLARIMIZ HAYATI KALP GÖZÜYLE GÖREN KİŞİLERDİR”
İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir yaptığı açıklamada “ 34 yıldır bölgede iç hastalıklar olarak görev yapmaktayım. İnanıyorum ki Behçet Saatcı Başkanımız ile çok büyük işler başaracağız. Bütün halkımızın da bize destek olmasını bekliyoruz. Güzel günler bizi bekliyor. 1 Nisan’dan sonra daha güzel bir şekilde buluşma dileğiyle. Kadınlar her zaman biraz daha önde olduğuna inanıyorum. Bence her işte kadının değdiği el daha güzel oluyor ama sadece bir gün hatırlatıyoruz belki de, kadınlarımıza daha çok değer verilmeli onlar hayatı kalp gözüyle gören kişilerdir” ifadelerini kullandı.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya'yı Ziyaret Ettiler

“KADINLAR KADININ SORUNUNU ÇÖZEBİLİR”
İyi Partili Seval Kurnaz, “Bütün Dünya’daki kadınların 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Üstüne basa basa emekçi diyorum çünkü kadınlar her alanda emekçidir. Günümüzde ev hanımı dediğimiz kadınlar bile evde emekçi. Bugün farklı meslek alanlarında çalışan kadınlarımızı ziyaret ettik. Yıllarca Fethiye’de basınımızın isimlerinden basın emekçisi olarak Sıdıka Kölemen’i ziyaret etmeyi uygun gördük. Basının ne kadar güç şartlar altında çalıştığını zaten biliyoruz. Ayrıca bir kadın olarak bu sektör de var olmanın zorluklarını biliyoruz. Kadınlar her sektör de zorluklar yaşıyor. Daha önceki ziyaretlerimizde, programlarda bunları konuşmuştuk, yani kadının sorunlarını dile getiren, dile getirmeye çalıştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizde burada particilik değil Fethiyecilik olarak ifadenin altını çizerek konuşmak isterim. Bir halk ittifakı gerçekleşti. Dolayısıyla kadınlar kadının sorunlarını çözebilir. Kadın hayatın bütünlüğünü daha iyi görür, daha geniş bakar. Bunun için de kadınların siyaset de yer alması, kadın sorunların da kadınlara emanet edilmesi ve dolayısıyla kadınların eşit temsil haklarına sahip olması yani seslerinin duyurulması bu konuda basınımızın her zaman yanımızda olduğuna ben inanıyorum. Biz kadınlar olarak bir güç birliği yaptık. Teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya'yı Ziyaret Ettiler

“BADINDA KADININ YER ALMASI NOKTASINDA HEP ÖZVERİLİ OLDUM”
SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, kendilerine yapılan ziyaret hakkında yaptığı açıklamada “Gerçekten çok duygulandım bu ziyaret için çok teşekkür ederim. 30 yıldır bu mesleği yapıyorum ve bu mesleği yaparken hep buluşmuştuk zaten programlarımızda, haberlerimizde, yaptığımız çalışmalarda olsun. 8 Mart bugün çok daha anlamlı oldu. Tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Basında kadının yer alması noktasında hep özverili olmuşumdur. Keşke tüm kadınlar özverili olsa daha doğrusu cesaretli olsa. Cesaretli olan ve bu mesleği yapacağım diyenlere her zaman çok destek olmuşumdur. İnşallah sayımız erkeklerden daha çok olur” dedi.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya'yı Ziyaret Ettiler


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN