Düzenleniyor Haberleri

Düzenleniyor Haberleri

Karapınar Camii'nde Ramazan Heyecanı!

Karapınar Camii'nde bu Ramazan ayında çocuklar için özel bir etkinlik düzenleniyor. Ramazan boyunca en çok namaza gelen çocuğa bayramda ödül verilecek.

Fethiye Belediyesi’nden Toplu Tanıtım Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış Sahil Bandı’nda ve civardaki çeşitli noktalarda yapılan hizmetler için tanıtım töreni düzenleniyor. Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Sahil Bandı’ndaki Belediye Çarşısı önünde, 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek tanıtım törenine tüm Fethiye halkını davet etti.

100. Yıl Voleybol Şenliği Başlıyor

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Menteşe Belediyesi ve Muğla Atılım Spor Kulübü işbirliğinde Mini Voleybol Şenliği düzenleniyor.

Uno Club Fethiye Cumhuriyet Konvoyu etkinliği

Fethiye’de Uno Club Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri Kitabı İmza Günü 

Bodrum Belediyesi Kültür Yayınları arasında yerini alan “Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri” kitabının imza günü etkinliği düzenleniyor.

Zafer Bayramında Kıraç Konseri 

Fethiye Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gençlik konseri düzenleniyor. 

2’nci Akdeniz Edebiyat Günleri Düzenleniyor

Bodrum Belediyesi ve Livaneli Vakfı iş birliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Akdeniz Edebiyat Günleri başlıyor

Renkli Hint düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki lüks turistik tesislerde, 3 gün 3 gece süren ve renkli görüntülere sahne olan Hint düğünleri düzenleniyor.

8 Nisan’da Fethiye Deprem Paneli düzenleniyor

Fethiye’nin deprem riski, zemin yapısı ve olası bir deprem felaketine ne kadar hazırlıklı olduğu 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek Fethiye Deprem Paneli’nde ele alınacak.

FETHİYELİ GAZETECİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 şiddetindeki depremin ardından Türkiye tek yumruk oldu, acılar paylaşılıyor, yardım kampanyaları düzenleniyor. 

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde “1. Çocuk Şenliği” bağış konseri düzenlenecek.

AKDENİZ KUPASI 3. AYAĞI FETHİYE’DE

2022 Akdeniz Offroad Kupası 3. Yarışı Fethiye Orman Spor Kulübü (FOSK) tarafından 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenleniyor.

BAĞ BOZUMU FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığı'nın katkılarıyla bağ bozumu festivalinin üçüncüsü  düzenleniyor.

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için Engelim Olmayın Derneği ve Fethiye Gönüllülerinin iş birliği ile 20 Eylül Salı günü saat 19.00’da Leb-i Derya’da bağış konseri düzenleniyor.

FRENK KAKTÜSÜNÜ TANITMAK AMACIYLA MÜZİK FESTİVALİ DÜZENLENİYOR

Orman yangınlarının yayılmasını önlemede büyük bir katkısı olan frenk kaktüsünün tanıtılmasını hedefleyen 'Opus Müzik Festivali' Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

ÇOCUK GÖZÜYLE FETHİYE FOTOĞRAF YARIŞMASI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Çocuk Gözüyle Fethiye Fotoğraf Yarışması’ düzenleniyor. İlk ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerinin kültürel değerlerle harmanlanarak, çocuk gözüyle fotoğraflanması amaçlanıyor.

Haydi çocuklar tenis şenliğinde buluşalım

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor kompleksinde Küçükler Tenis Şenliği düzenleniyor. Şenlik kapsamında düzenlenecek turnuvada 8-9-10-12 yaş grubundaki minik tenisçiler şampiyon olabilmek için yarışacaklar.

Kaymakamlıktan futbol turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

Seydikemer'de Gastroantep'e yoğun ilgi

Kültürlerin Kardeşliği GASTROANTEP Yemek Şenliği kapsamında başta Gaziantep ili olmak üzere birçok ilin damak lezzetleri Seydikemerlilerle buluştu. Şenlik kapsamında ücretsiz olarak Sıra Gecesi etkinliği de düzenleniyor.

Çocuk Bilim Parkında Su ve Su Altı Canlıları Bilim Etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından 06 – 14 yaş aralığındaki çocuklar için ‘Su ve Su Altı Canlıları Bilim Etkinliği’ düzenleniyor. Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkında düzenlenecek etkinlikte, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademisyenleri tarafından slayt sunumuyla çocuklara su ve su altı canlıları tanıtılacak.

MİTSO YÖREX Fuarında Milas ürünlerini tanıtıyor

Yok, olmaya başlayan yöresel ürünlerin üretimini sürdürülmesini teşvik etmek ve tanıtımını yapmak, coğrafi işaretli ürünlerin bilinirliğini arttırmak, yerel üretimi teşvik ederek kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla düzenlenmekte olan YÖREX fuarı bu kez 20 / 24 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenleniyor. Fuarda Milas Ticaret ve Sanayi Odası da Milas'ın coğrafi işaretli ürünleri olan Milas zeytinyağı, Milas yağlı zeytini, Milas tepsi böreği ve Milas el halısıyla birlikte Milas ballarının da tanıtımını yapıyor.

TRT İzmir Radyosu Emekli Sanatçılarından Ahmet Günday Fethiye’de toprağa veriliyor

İzmir’de vefat ettikten sonra cenazesi Fetihe’ye getirilien Ahmet Günday’ın cenazesi Fethiye Belediyesi cenaze otosuyla Günlükbaşı Civcili Ahmet Ağa meydanına getirildi. Şu saatlerde tören düzenleniyor. 

Yüzme Tutkunları 14. Datça Kış Yüzme Maratonunda Yarışacak

Türkiye'nin tek kış yüzme maratonu olan Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu, bu yıl 14. kez düzenleniyor.

Milas’a Bir Festival Daha

Yıllardır Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Evlilik Fuarı ve Yapı, Dekorasyon Fuarı gibi çok başarılı fuar organizasyonlarıyla ses getiren Milas’ta ilk kez bir uluslararası Giyim, Aksesuar, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Festivali düzenleniyor.

Badem Çiçeği Festivali 7-9 Şubat’ta

7-9 Şubat tarihleri arasında Datça'da Badem Çiçeği Festivali düzenleniyor. Beyazın ve pembenin tüm tonlarının bir araya geldiği festival, katılımcılarına görsel bir şölen sunuyor.

100 Yaş Evi Üyelerine Fiziksel Aktivite Programları Düzenleniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak 2018 yılının Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde üyelere yönelik fiziksel aktivite programları düzenleniyor.