Deniz Turizmi Haberleri

Deniz Turizmi Haberleri

Kökten, “İktidar Gücüyle Körfezimizi Temizleyeceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan İlkay Tugay, “Deniz Turizminde İyi Bir Sezon Geçirdik”

Fethiye’de deniz turizminin nasıl geçtiğini değerlendiren İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, “Günde 15 binin üzerinde yolcuyu denizle buluşturduk” dedi. 

“Fethiye ve Göcek dünya’da bir marka”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı olan İlkay Tugay değerlendirerek, “Muğla deniz turizminin başkenti olup, Fethiye ve Göcek ise Dünya’da bir marka.” ifadelerinde bulundu.

Fethiye Günübirlik Deniz Turizmi Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman başkanlığında Günübirlik Deniz Turizm Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNÜBİRLİK DENİZ TURİZMİ KURULU TOPLANDI 

Günübirlik Deniz Turizmi Kurulu, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman başkanlığında toplandı.

Fethiye Turizm konseyi toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde yapılan Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Fethiye’nin yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlarda daha etkin tanıtımı ile turizm pazarının çeşitlendirilmesine yönelik girişimler konuşuldu. Deniz turizmine ilişkin rakamların da paylaşıldığı toplantıda, yerli tatilcilerin ardından ilk 3’te yer alan Rusya ve Ukrayna uyruklu turistlerin Fethiye turizmine yaptığı katkı gözler önüne serildi.

Yat ve tekneler sezona hazırlanıyor 

Dünyanın gözde turizm merkezileri arasında yer alan Fethiye’de, her turizm sezonunda binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan tur teknelerinde; sezon hazırlıkları aralıksız bir şekilde sürüyor.