Kökten, 'İktidar Gücüyle Körfezimizi Temizleyeceğiz'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, faaliyetleri hakkında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’a bilgiler aktardı. Deniz turizminin Fethiye için önemine değinen Başkan Adayı Kökten, iktidar gücüyle Fethiye Körfezi’ni en kısa zamanda temizleyeceklerini belirtti. Turizme yönelik yatırımlar ile Fethiye’nin marka değerini arttıracaklarını ifade eden Kökten, sıcak karşılamalarından ve misafirperverliklerinden dolayı Şube Başkanı Tugay’a teşekkür etti. 
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, “Deniz turizmi bölgemiz için büyük önem taşımaktadır. İktidar gücüyle Fethiye Körfezi’ni en kısa zamanda temizleyeceğiz. Ortak akıl ve işbirliği ile sorunları çözeceğiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e başarılar diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN