Çoban Haberleri

Çoban Haberleri

Belediye Başkan Adayları Yöremiz Yörük Geceleri Programına Katıldı

Myra Mimarlık Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi tarafından hazırlanmış olan, Fethiye Gönüllüleri Derneği’nde gerçekleştirilen İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri programının Karaçulha bölümü finali gerçekleşti. Finalde CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgür Can Çoban, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’da konuk oldu.

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer TDİOSB’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Çoban, “Anlamlı Bir Organizasyon”

Fethiye’de faaliyet gösteren iş insanı Ali Fatih Çoban, Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programına katıldı.

Seydikemer’de Çobanlık Mesleği Yaşatılacak

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Muğla Valiliği himayesinde Seydikemer Belediyesi ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen Çoban Evi Projesi kapsamında 10 adet konteyner ev çobanlara teslim edildi. 

Çoban, “Fethiye’de aktif siyasetin içerisinde olacağım”

Geçmiş dönem İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Çoban, ilçe başkanlığı istifa sürecinden bahsederek yerel seçimler hakkında değerlendirmede bulundu.

Bodrumspor’a Forvet Takviyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, son olarak Adanaspor A.Ş forması giyen Burak Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Çoban, İYİ Parti'den İstifa Ettiğini Açıkladı

Geçtiğimiz dönemde İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ziraat Mühendisi Ali Fatih Çoban, yaptığı yazılı açıklamada İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

ECZ. OCAK’TAN SED MEDYA’YA ZİYARET

Deva Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Ecz. Nesrin Çoban Ocak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

SEYDİKEMER TARIMA DAYALI İHTİSAS (SÜT SIĞIRCILIĞI) OSB ARAZİSİ SATIN ALINDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) öncülüğünde Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kurulacağı 1143 dekar arazi, tüzel kişilik tarafından satın alınarak projede önemli bir eşik daha aşıldı. Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Muğla’da gerçekleştirilen toplantıda müteşebbis heyet tarafından satın alma sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, bundan sonraki aşamada haritaların çıkarılacağı, zemin etüdünün tamamlanacağı ve projenin imar planının hazırlanacağı kaydedildi. Toplantıya katılan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, projenin büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, bu aşamaya gelinmesinde emeği geçen başta Muğla Valisi Orhan Tavlı olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti.

BAŞKAN ÇOBAN, “KONGREDE ADAY OLMAYACAĞIM”

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Cumartesi günü yapılacak olan seçimle ilgili açıklamada bulundu.

İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Törenden sonra açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fatih Çoban, İyi Parti’nin 5. yılını kutladı.

BAŞKAN ÇOBAN’DAN MÜDÜR ATMACA’YA ZİYARET

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Atmaca’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çoban, misafirperverliğinden dolayı Müdür Atmaca’ya teşekkür etti.

ÇOBAN,’’ BENİM CUMHURBAŞKANI ADAYIM MERAL AKŞENER’’

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı. Çoban yayınladığı mesajda,’’ Benim Cumhurbaşkanı Adayım Meral Akşener’’ dedi.

İYİ PARTİDEN, EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yönetimi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atanan Kayhan Dadaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bundu.

BAŞKAN ÇOBAN, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiye İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu.

İYİ PARTİ’DEN, BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇOBAN, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Asmaaltı Kahvaltı adlı mekanda basın mensupları ile buluştu.

BAŞKAN ÇOBAN, ADD’Yİ YENİ YERİNDE ZİYARET ETTİ

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği’ni yeni açılan yerinde ziyaret etti.

Minikler Hünerlerini Gösterdi

Menteşe Belediyesi’nin geleneksel Yaz Kursları, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi. Etkinliğe anne babalarıyla katılan ve kursları başarıyla tamamlayan çocukların belgelerini eğitmenleri tarafından verildi.

ÜNLÜ DJ'DEN MUĞLASPOR'A DESTEK

Almanya'da yaşayan ünlü DJ Stutter, memleketinin takımı Muğlaspor'a sahip çıkarak maddi ve manevi destekte bulundu.

BAŞKAN ÇOBAN’DAN, BAŞKAN SOYDEMİR’E ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

İYİ PARTİ FETHİYE İLÇE YÖNETİMİ, BAŞKAN ÇIRALI İLE GÖRÜŞTÜ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret eden İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe yönetimi ve İyi Partili Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Çoban, Fethiye’nin sorunları ile ilgili bilgi almaya geldiklerini belirtirken, Başkan Çıralı yüksek enflasyon ortamında zorluk çeken FTSO üyelerinin sıkıntıları başta olmak üzere Fethiye’nin ortak problemlerine ilişkin hazırlayacakları bir raporu önümüzdeki günlerde tüm siyasi partilere sunacaklarını kaydetti.

FATİH ÇOBAN’DAN BAYRAM KUTLAMASI

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Çoban mesajında “Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

ALTILI MASA KAHVALTIDA BULUŞTU

2023 Haziran Ayı’nda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir araya gelerek Altılı Masa adı altında buluşan CHP, DEVA, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanları kahvaltıda bir araya geldiler. Altılı masa ortaklarından olan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban buluşmaya mazeretinden dolayı katılamadı.

İYİ PARTİ ‘DEN YAZ SEFERBERLİĞİ

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye’de esnaf ziyaretlerine başladı. 2023 yılının Haziran Ayı’nda yapılacak seçimlere bir yıldan az bir zaman kala İyi Parti seçim startını hızlı verdi. Parti teşkilatı Dispanser Caddesi ve Çarşı Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban bu ziyaretleri düzenli olarak yaparak Fethiye’nin 41 mahallesini gezeceklerini ifade etti.

TEMİZLİK ATEŞİ YANGINA NEDEN OLDU

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde temizlik ateşinden çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

SEYDİKEMER TDİOSB’DE DEV ADIM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) öncülüğünde Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesi, tüzel kişilik kazanarak Türkiye’nin 33’üncü tarıma dayalı organize sanayi bölgesi oldu. 1200 dekar alan üzerinde 40 bin büyükbaş hayvan kapasitesine sahip olacak projenin 2500 kişiye istihdam sağlayacağını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Çok önemli bir süreci daha tamamlayarak inşaat aşamasına bir adım daha yaklaştık. Dev bir yatırımı bölgemize kazandırıyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

MENTEŞE BELEDİYESİ KIŞ KURSLARI SERGİSİ AÇILDI

Menteşe Belediyesi kursiyerlerinin kış boyunca yapmış olduğu eserler Konakaltı Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikle görücüye çıktı. Sergide 660 kursiyerin 1500 eseri bulunuyor.