İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Törenden sonra açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fatih Çoban, İyi Parti'nin 5. yılını kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye İlçe Yönetimi tarafından İyi Parti’nin 5. yılına özel program düzenlendi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Akabinde Parti yönetimi tarafından Cumhuriyet Meydanı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. 
“SEÇİMLERE GİREMEZ DEDİLER, SEÇİMLERE GİRDİK”
Tören sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban,” 25 Ekim 2017 tarihinde hukuksuzluklarla mücadele ederken, devletin tüm imkanlarını arkalarına alanlar, her türlü iftiraya, hukuksuzluğa İyi Partiyi güçlü kadrolarıyla inşa ettik. Bugüne kadarda teşkilatlarımızla beraber getirdik. Nereden geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Hangi şartlar altında bugüne yürüdüğümüzü çok iyi biliyoruz.  Ateşten gömleği giydiğimizi biliyoruz. Yürüdüğümüz yolların dikenli yollar olduğunu çok iyi biliyoruz. Söylediğimiz savların, ideallerin hepsinin arkasındayız. Beş yıllık kısa bir süre zarfında velinimet olan Türk milleti, iradesine hipotek koydurmayan Türk milleti, İyi partiyi bugünlere kadar getirdi. Bugün, geldiğimiz noktalarda seçimlere girmez dediler, seçime girdik. Mecliste çoğunluğu oluşturamaz dediler, mecliste çoğunluğu oluşturduk. Mecliste çoğunluğu oluşturup grup kuramaz dediler, çoğunluğu oluşturup grup kurduk. Ve bugün Türk milleti arkamızda nefesiyle, gücüyle beraber. Sokaktaki insanlarımızla beraber emin adımlarla yürüyoruz. İyi Parti İktidarı 2017 yılı daha öncesi Parti kuruluş aşamasındaki zor günler hep beraber kucaklıyoruz. Bugün burada kurucu İlçe Başkanımız Suat Aybek başkanımızda var. Kadrolarda seçime hazır ve dinamik biçimde hazırlanıyoruz. Kısa bir süre zarfında, önümüzde büyük bir seçim var. Türkiye’nin kaderini etkileyecek belki şu andaki hiç olmadığı kadar Türk siyaseti seçimlere gebe ama hiç olmadığı kadar kıymetli ve önemli bir seçime gireceğiz. Kadrolarımız, teşkilatlarımız hazır, genel başkanımızın arkasında ilk günkü gibi bugün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin üniter yapısını tekrardan tesis etmek için iyileştirilmiş, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek için mücadele ediyor, İyi Parti iktidarı. Şahsi bir menfaati olan arkadaşlarımızın hiçbirisi yoktur, bugün Türkiye’nin geleceği için İyi partilerindeki en büyük engel olarak görüyoruz. Bugün 5.yıl dönümümüzü kutladık arkadaşlarımızla beraber. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum“ şeklinde konuştu.
“YARINLARA DOĞRU YÜRÜMEYE BAŞLADIK”
İyi Parti Eski İlçe Başkanı Suat Aybek ise,” Biz siyasette farkındalığı bilen insanlarız. Birliktelik ve beraberliği arzu eden insanlarız. Daha önce de söylediğim gibi biz kısa yürüyeceksek yalnız, uzun yürüyeceksek hep beraber sloganıyla yarınlara doğru yürümeye başladık. İnşallah nice uzun yıllara sürecek. Partinin bu günlere gelmesi bana gurur veriyor. İnşallah daha iyi günler görürüz. Memleketin yönetimine de talibiz” dedi. 
“5. YILIMIZA GELDİK”
Teşkilat Başkanı Tolga Turgutoğlu ise,” Genel Başkan Meral Akşenir’in başlatmış olduğu cesurlar hareketinin arkasında olarak 5. yılımıza geldik. Partimiz büyüyerek devam ediyor. Fethiye de birlik beraberlik içinde. Herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN