BAŞKAN ÇOBAN, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Asmaaltı Kahvaltı adlı mekanda basın mensupları ile buluştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı sonrasında Başkan Çoban ve basın mensupları istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda genel ve yerel siyaset hakkında konuşuldu.

SİZLER BİZİM SESİMİZ OLUYORSUNUZ

Sizler bizim sesimiz oluyorsunuz diyen İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban,’’ Belediye Meclis üyemiz, İlçe Divan Kurulumuz, İl Yöneticilerimizle beraber yerel basınımızın güzide temsilcileri sizlerle bir arada olmak istedik. Memleketimizin bu kadar kutuplaştırılırken, insanlarımızın arasına nifak tohumları sokulurken biz buluşmadan yanayız. İstişare etmekten yanayız. Bugün bizleri yerelde daha fazla insana ulaştırmak için siyasi partilerin emekleri çok fazla. Biz bunun farkındayız. Seçim çalışmaları artık eylül ayı itibariyle, seçim sahasına girildiğinin farkındayız, çalışmalara hız vereceğiz. Bu çalışmalarda da en büyük destekçilerimiz, işlerimizi kolaylaştırma amacıyla sizlersiniz. Sizler bizim sesimiz oluyorsunuz. Sizlerin aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaşıyoruz. Onun için yerel basının güzide temsilcileriyle bir araya gelmek istedik. Onu da Yanıklar Mahallesindeki kahvaltıyla sosyalleşerek yapmak istedik. İyi yaptığımızı arkadaşlarımla düşünüyoruz. Sizin de bizi kırmayıp geldiğiniz için, şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇOBAN, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTUBAŞKAN ÇOBAN, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTUBAŞKAN ÇOBAN, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTUBAŞKAN ÇOBAN, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN