Başkanlık Haberleri

Başkanlık Haberleri

Fethiye Engelli Meclisi Genel Kurulu: Necdet Yaman Başkanlıkta Devam Kararı Aldı

Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin 4. Olağan Genel Kurulu, engelli bireyler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Bu önemli genel kurulda, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, engelli meclisi yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi. Yürütme kurulu üyeliklerine ise Metin Erat, İhsan Aytanç, Esra Topuz, İlyas Arıkan, Emek Karagöz ve Niyazi Köse gibi değerli isimler getirildi.

Aziz Yıldırım’a bakın! Mourinho’dan sonra o bombayı da patlattı..

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada başkanlığa seçilmesinin ardından Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkan seçildi

Muğla Fenerbahçeliler Derneği’nin olağan genel kurulu Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Karaca “Seçime Hazırız”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP’de parti meclisinin bugün toplanacağını ve ardından adayların açıklanacağını söyledi. Başkan Karaca, “Aday bu akşam belli olacak. Aday biz olursak halkımızın takdiri ile 1 dönem daha başkanlık yapmak istiyoruz” dedi.

CHP Muğla İl Başkanlığı, Terörü Kınadı

Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütünün hain saldırılarında 12 asker şehit düştü. CHP Muğla İl Başkanlığı konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Tombak, “Bu sektörün sıkıntılarını biliyorum”

Tombak Emlak ve İnşaat sahibi İsmail Tombak, 'Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanlık' görevine aday olduğunu açıkladı.

Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

Erol, 'Muğla'da final turuna geldik'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı başladı. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Başkan Murat Yalçın Oldu 

Fethiye'nin Nif Mahallesi'nde 2020 yılında kurulan Nif Yörükleri Kültür Dayanışma Derneğinde başkanlık değişimi gerçekleşti. 

81 il başkanından Akşener'e destek

İYİ Parti, 4 Haziran'da 3. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirecek. Genel Başkanlık seçiminin de yapılacağı kongre öncesi 81 il başkanından Genel Başkan Meral Akşener'e destek açıklaması geldi.

Milletvekili Ergun Başkanlık Divanı’nda Yer Almadı

İyi Parti kurultayının ardından Başkanlık Divanı açıklandı. Uzun yıllar Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’un yeni yönetimde yer almadığı açıklandı. 

Başkan Ünal güven tazeledi

Fethiye ATA Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olağan genel kurulu sonrasında mevcut başkan Hüseyin Fikret Ünal tekrardan başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi.

SAKICI, “ESKİ TÜRKİYE’Mİ GERİ İSTİYORUM”

TBMM’de 18., 19. ve 20. dönem Muğla Milletvekilliği, Başkanlık Divanı ve İdare Amirliği yapan duayen siyasetçi Latif Sakıcı’nın oğlu Ahmet Sakıcı da, İyi Parti’den Muğla Milletvekili aday adayı oldu

BAŞKANLIK KOLTUĞU’NA AKDENİZLİ GEÇTİ

Seydikemer Belediye Başkanlığı’ndan milletvekili “aday adaylığı” için istifa eden Yakup Otgöz’ün yerine, Önder Akdenizli geçti. Akdenizli, söz konusu görevi 10 günlüğüne devraldı

SALİH GÜMÜŞ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ecz. Salih Gümüş, AK Parti Muğla İl Başkanlık binasında, AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYI…

DEVA Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için başkanlık görevinden istifa etti. Demirtaş’ın istifasının ardından ilçe yönetimi kendi arasında toplanarak yeni ilçe başkanını belirleyecek.

İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede 33 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten İsmail Başoğlu güven tazeledi.

KAYMAKAM KARAMAN: “FETHİYE TURİZMDE BİR DERYA”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısına başkanlık yapan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’nin turizm değerleri açısından derya olduğunu belirterek, bölgenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. 

FTSO’DAN ANITKABİR ZİYARETİ

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Bayram Kiremitli, Nihat Oran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Sayman Üye Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Halef Savukduran, Can Yılmaz, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Yücel Özdemir, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Fatih Tunç, Akif Milaslıoğlu ve Oda Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’dan oluşan heyet, Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyarette bulundu.

ACENTELERLE YEMEKLİ TOPLANTI

Türsab 25. Dönem başkan adaylığını açıklayan turizmci, yazar ve iş adamı Ali Bilir; Fethiye’ye gelerek acentelerle yemekli bir toplantı düzenledi. Ece Saray Marina Tamarind Restoran’ta düzenlenen toplantıda konuşma yapan Türsab başkan adayı Ali Bilir “Türsab’ı hep birlikte ortak akıl ile yöneteceğiz. Türsab’ın 50. Yılında, 50 yıllık hayat birikimi ile sektörün her kademesinde çalışmış, acentecilikten gelen ilk ve tek başkan adayı olarak; Türsab başkanlığına adayım. Bütün Türkiye’yi geziyorum. Bu gün Fethiye’deyiz. Genel kurulda 2 dönem başkanlık şartı ile ilgili de önerge vereceğiz. Ben de seçildiğim takdirde en fazla 2 dönem başkanlık yapacağım” dedi.  

HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan Adayı Ali Somyürek, yaptığı açıklamada tüm üyeleri seçime davet etti.

SABANCI’DAN DESTEK

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'nın başkanlık görevini üstlendiği FETAV (Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı)'ın “Turizme Erişiyoruz” başlıklı projesi SABANCI VAKFI Hibe Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

SEYDİKEMER’DE BELEDİYE BAŞKAN KOLTUĞUNA ÖĞRENCİLER OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun Hıra, başkanlık koltuğunu öğrencilere bıraktı.

MENTEŞE BELEDİYESİ’NDE BAŞKANLIK KOLTUĞU KADIN MECLİS ÜYESİNE EMANET

Türkiye Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası genel kuruluna katılmak için Ankara’ya giden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan vekilliğini kadın meclis üyesi Gonca Köksal’a bıraktı.

MAKAMINI, DOWN SENDROMLU NİYAZİ’YE BIRAKTI

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası düzenlediği etkinlik ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve belediye birim amirlerine rengarenk zarflar hediye edildi. Down Kafe’nin sevilen siması Niyazi Terzioğlu da ziyarete katılım sağladı. Karaca başkanlık koltuğunu Niyazi’ye teslim etti.

Başkan Otgöz, öğrencilerin sorularını yanıtladı

Seydikemer Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu öğrencileri, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. İlk defa Başkanlık makamını ziyaret eden minik öğrencilerin merak ettiği sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Otgöz, “Hedefleriniz olsun. Doktor olacağız, avukat olacağız, mühendis olacağız, İHA’ları, SİHA’ları biz de yapacağız deyip kendinize bir hedef koyun. Biz, bu ülkeyi sizlere bırakacağız. Geleceğin güvencesi sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Meclisi toplandı

Fethiye Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yerine meclise Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli başkanlık yaptı.

Başkan Soydemir mazbatasını aldı

8 Ocak Cumartesi günü yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası 19.Olağan Genel Kurulu Başkanlık seçimlerinde tekrar başkan seçilen Mehmet Soydemir Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı  Hakim Abdulkadir Ugan’ın elinden mazbatasını aldı.

Başkanlık yarışının galibi Soydemir

Mevcut başkan Mehmet Soydemir,Kamil Mutlu Demirtaş ve Tezcan Göktepe’nin yarıştığı Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre geçerli 3.027 oyun 1567’sini alan Mehmet Soydemir 1.078 oy alan Kamil Mutlu Demirtaş ve 382 oy alan Tezcan Göktepe’ye karşı farklı kazandı.