SAKICI, 'ESKİ TÜRKİYE'Mİ GERİ İSTİYORUM'

TBMM'de 18., 19. ve 20. dönem Muğla Milletvekilliği, Başkanlık Divanı ve İdare Amirliği yapan duayen siyasetçi Latif Sakıcı'nın oğlu Ahmet Sakıcı da, İyi Parti'den Muğla Milletvekili aday adayı oldu

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Önceki gün İYİ Parti genel merkezine giderek, Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan iş insanı Ahmet Sakıcı, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimin 100. yılına girdiğimiz şu günlerde, ülkemiz adeta Sevr günlerini yaşıyor. Ecdadın kan ve gözyaşı ile bizlere miras bıraktığı bu vatanı kurtarma, bu Cumhuriyeti yeniden kurma görevi ile karşı karşıyayız. Saygıdeğer Kurucu Genel Başkanımız, liderimiz Meral Akşener'in emrinde bu mücadelede İYİ bir nefer olarak yer almak, ülkemizi enkaz altında bırakan, en son yaşanan deprem ve sel felaketiyle daha da su yüzüne çıkan başkanlık sisteminden kurtulmak için Muğla Milletvekilliğine adayım. 

Adalet, demokrasi, insan hakları, içte ve dışta barışın kurulması için gerekli olan Parlamenter Sistem için adayım... Kaybolan milyarlarımızın hesabını sormak, bu milyarları geri alarak, çalınan geleceğimizi yeniden kurmak için adayım. İş kazalarında, maden cinayetlerinde kaybettiğimiz emekçilerimizin hesabını sormak için adayım. Bu büyük depremde kaybolan canlarımızın sorumlularından adalet önünde hesap sormak, geride kalan insanlarımızın sorunlarının çözümü için adayım. Milli eğitim sistemimize karabasan gibi çöken iş bilmezlerden ülkemizi kurtarmak için adayım. 

“Nezaket için yarışılan günleri"

Muğla'nın Milletvekillerinden Latif Sakıcı'nın terbiyesinde, Demokrat Parti ruhuyla, halka hizmetin hakka hizmet düsturu ile yetişmiş oğlu Ahmet Sakıcı olarak, “Babam Latif Ağa'nın yaptıkları, yapacaklarımın teminatıdır. Muğla'ya, Muğlalılara hizmet etmek istiyorum. 1 milyon askerimin olduğu, kışlasına siyasetin sokulmadığı güçlü Türkiye'mi geri istiyorum. Polis, asker, halk bir arada olduğumuz bayramlarımı istiyorum. Nezaket için yarışılan günleri. Fabrikaları tüten ülkemi istiyorum. Yaş tütün kokan elleri... Sokaklarında yeniden çocuklarının oynamaya başladığı Türkiye'mi istiyorum. Andımızın gür sesle okunduğu, Siyasilerin hesap verebildiği, eski Türkiye'mi geri istiyorum... Allah bu mücadelemize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızın yolunu açık etsin…’’
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN