Bakım Evi Haberleri

Bakım Evi Haberleri

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nin Yenilenmesine 50 Milyon TL Bütçe !

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin yeni dönem adayı Alim Karaca Yeşilüzümlü Halkevi’nin açılış töreninde çeşitli konulara değindi.

Anaokulu Öğrencilerinden Hayvan Bakımevin'e Ziyaret

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Bodrum Belediye AŞ Özel Bodrum Konacık Anaokulu öğrencileri Torba Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret etti

DEPREMZEDE KÖPEKLER TEDAVİ EDİLİYOR

Seydikemer Belediyesi, Hatay’da ciddi bir yıkıma neden olan depremden kurtulan 11 köpeğe sahip çıkarak, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına aldı

SEYDİKEMERLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Seydikemer’de Alaçat Ortaokulu öğrencileri okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladılar.

KARACA, “ONLAR UNUTSA DA BİZ ONLARI UNUTMAYACAĞIZ”

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Alzheimer Derneği işbirliğinde birçok hayırseverin yardımlarıyla Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

FETHİYE GEÇİCİ HAYVAN BARINAĞI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Çatalarık Mahallesi'nde bulunan Fethiye Belediyesi Geçici Hayvan Bakım merkezinde katliam yapıldığına dair iddialara yönelik basın açıklaması yapıldı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ PATİLİ DOSTLARIN YARDIMINA KOŞTU

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının arttığı günlerde patili dostları unutmadı. Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri ekipleri Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini giderek, patili dostlara mama dağıtıp, sıcak yaz günlerinde serinlemeleri için suyla yıkadı.

Seydikemer Belediyesi sokak hayvanları için mama bıraktı

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte can dostları da unutmadı. Seydikemer’de yoğun kar yağışı ile beraber yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı. 

Seydikemer Belediyesi hasta köpeğe sahip çıktı

Seydikemer’in Yaka Mahallesi’nde hastalıktan ve açlıktan bitkin düşen sokak köpeğine Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri sahip çıktı. Görevlilerce barınağa getirilen sokak köpeğine ‘Tarçın’ ismi verilirken tedavisine başlandı.

Firari Maymunu Yakalamak İçin Ekipler Seferber Oldu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir süredir başı baş dolaşan sahipsiz maymun Ortaca Belediyesi Geçici Rehabilitasyon ve Bakım Evi ekipleri ile Doğa Koruma Ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalandı.

Ortaca'da ‘Can Dostlar’ Emin Ellerde

Ortaca Belediyesi Geçici Rehabilitasyon ve Bakım Evinde, ilçe sınırları içerisinde sokak hayvanlarının bakımları ile ilgili çalışmalar veteriner, tekniker, teknisyen ve personeller eşliğinde devam ediyor.

Ortaca Belediyesi Çocukların Hayvan Sevgisine İlgisiz Kalmadı

Ortaca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evi ekipleri, Cengiz Topel İlkokulunu ziyaret etti.