23 Nisan Haberleri

23 Nisan Haberleri

Cumhuriyet Meydanı’na Çelenk Sunumu Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunum töreni yapıldı.

Fethiye’de 23 Nisan Coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Fethiye’de Salı Pazarı Bu Hafta İçin ‘Pazartesi’ Günü Kurulacak

Fethiye’de Salı günleri kurulan Salı pazarı, bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri nedeniyle Pazartesi günü kurulacak.

Fotoğraf Festivali başlıyor

10'uncu yılını kutlayan FEFSAD (Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği) 20-21-22-23 Nisan tarihleri arasında 3. Fethiye Fotoğraf Festivalini düzenliyor. Festival, bu yıl "Işık" temasıyla ülkemizin "Işık Ülkesi" olarak adlandırılmasına vurgu yapıyor. Festivalin onur konuğu ise usta fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar.

Fethiye, Nisan ayında spora doyacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Nisan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Beyzbol Türkiye Şampiyonası, Softbol Turnuvası gibi birçok etkinlik ve akabinde de Mayıs ayında çeşit çeşit spor etkinlikleri düzenlenecek. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Konuşan Kitaplar” Sosyal Sorumluluk Projesi

Bodrum’da hizmet sunan Allium Bodrum Resort & SPA çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 2022 sezonun da örnek bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza atmışlardı. Bu sene de projeye devam ederek geleneksel hale getiriyorlar. 

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

"Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği," 23 Nisan gösterisi hazırladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, çocuk kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında gösteri düzenledi.

Fethiyespor’un mağlup ettiği Balıkesirspor’da teknik sorumlu istifa etti

Fethiyespor, 23 Nisan Pazar günü evinde Balıkesirspor’u 7-1’lik skorla mağlup etmişti.

Muaythai şampiyonası yapıldı

Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 23 Nisan Fethiye Halk Eğitim Muaythai şampiyonası Halk eğitim Muaythai kursu sporcularının katılımı ile Arslan Fight Arena’da yapıldı.

Selçuk Selvi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik vе Çocuk Bayramı Mesajı yayınladı

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Selçuk Selvi mesajında şu bilgilere yer verdi.

Depremin yaraları 23 Nisan coşkusuyla sarıldı

Menteşe Turgutreis Yurdunda düzenlenen 23 Nisan Şenliği ile Depremden etkilenen illerden Muğla’ya gelen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtlarında misafir edilen çocukların yüzü güldü.

Yatağan’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Yatağan’da da törenlerle kutlandı.

23 Nisan Seydikemer’de kutlandı

Millî Mücadelemiz ve bağımsızlığımızın sembolü “Türkiye Büyük Millet Meclisi”mizin 103. yaşı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı.

Ak Parti Milletvekili Adayı Tan, ‘’Sizler bizim geleceğimizsiniz’’

TBMM'nin kuruluşunun 103.yılında Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Ortaca ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katıldı.

Kaptan, Kaymakamı ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Limanı'na demir atan TCG Atak Hücum Botu kaptanları, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret ederek hediye takdim ettiler. 

TCSG-302 botu vatandaşların ziyaretine açılıyor

Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığımıza bağlı, TCSG-302 botu, Bodrum Limanı'nda 23 Nisan Pazar günü vatandaşların ziyaretine açılacak.

Otgöz,  23 Nisan Ulusal Egemenlik vе Çocuk Bayramı Mesajı Yayımladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103  yıl dönümünde, ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Fethiyespor karşılaşması kadın ve çocuklara ücretsiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiyespor – Balıkesirspor karşılaşmasını izlemek isteyen kadın ve çocuklardan bilet ücreti alınmayacak.

23 Nisan çocuk şenliği programları başladı

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan çocuk şenliği programları başladı.

Fethiyespor maçını yönetecek hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 34.haftada 23 Nisan Pazar günü evine Balıkesirspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu belli oldu.

Bayramda marketler açık olacak mı?

Bu yıl Ramazan bayramı 21,22 ve 23 nisan tarihlerine denk geliyor.

Fethiyespor,Balıkkesirspor'u ağırlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 34.hafta mücadelesinde 23 Nisan Pazar günü evinde Balıkesirspor'u konuk edecek.

Karaman, “Güzel günler bizi bekliyor”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu.

DİYADİN VE CİZRE’DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın çalışmaları ve katkıları ile İlçemize konuk olarak gelen Diyadin Mehmet Melih Özmen Ortaokulu ve Cizre Fen Lisesi Öğrencileri, katıldıkları etkinlikler sayesinde unutulmaz bir hafta yaşadılar.

FETHİYE KARTALLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

12 yıldan bu yana Fethiye’de değişik sosyal sorumluk projeleri gerçekleştiren Fethiye Kartalları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Ayı vesilesi ile Fethiye Sevgi Evi ve Erkek Yetiştirme Yurdu’nda çocuklar ile bir araya geldi.

AKUT VE MAG’IN BİLGİLENDİRME STANTLARI İLGİ GÖRDÜ

Akut Arama Kurtarma Derneği Fethiye ekibi ve Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri ve Türkiye Radyo Amatörleri Derneği Fethiye Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda 1957 Fethiye depreminin yıldönümü olması dolayısıyla bilgilendirme stantları açtılar.

ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ

Uluslararası Halk Oyunları Festivali, Beşkaza Meydanı’nda birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte Ukrayna, Litvanya, Moldova, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve Kırgızistan’dan gelen çocuklar dans gösterileri sergiledi.