Otgöz,  23 Nisan Ulusal Egemenlik vе Çocuk Bayramı Mesajı Yayımladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103  yıl dönümünde, ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili adayı Yakup Otgöz  mesajında şu bilgilere yer verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi; demokrasinin, bağımsızlığımızın ve  milli egemenliğin simgesi  olarak 23 Nisan 1920 tarihinde  açılmıştır ve bugün 103. Yıldönümünü  kutluyoruz.

Kadim Türk milletinin, istiklali ve istikbali  için mücadele ettiği bir dönemde, millet iradesinin tecelli edeceği Meclisimizin açılışı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üzerinde yükseleceği fikir ve iradenin somut teşekkülü olmuştur.

Milletimizin bütün dünyaya, kendi varlığını ve geleceğini tayin etme konusunda tek söz sahibinin yine kendisi olduğunu ilan ettiği bu gün, şanlı tarihimize altın harflerle  yazılmıştır.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir anlayışıyla demokrasimizin vе cumhuriyetimizin dе tеmеllеri de atılmıştır.

Gazi Mustafa Kеmal Atatürk bugünü bir bayram olarak kabul etmiş ve çocuklara verdiği önemin bir işareti olarak,  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza  armağan etmiştir.

Otgöz,  23 Nisan Ulusal Egemenlik vе Çocuk Bayramı Mesajı Yayımladı

Binlerce yıllık tarihimizde ve   100 yıl önce de  defalarca karşılaştığımız iç ve dış tehditlere, yaşadığımız FETÖ terör örgütünün darbe girişimine  rağmen hiçbir zaman  sarsılmadık, yıkılmadık ve yıkılmayacağız da.

100 yıl önce her taraftan işgale uğramış, yokluklar içinde bir kurtuluş savaşı vermiş ve yeni bir devlet kurmuş bir geçmişe sahibiz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün liderliğinde kenetlenen aziz  milletimiz adeta küllerinden yeniden doğmuş ve modern Türkiye Cumhuriyeti’ni inşa etmiştir.

Bizler de atalarımızdan devraldığımız şanlı bayrağımızı daha yükseklere çıkartmaya kararlıyız. Yüce Türk Milleti olarak her zamankinden daha güçlüyüz. 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ifade etiği gibi muasır medeniyetler seviyesi ana hedefimizdir. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  da hedef olarak belirlediği  vizyonumuza adım adım yaklaşıyoruz.

Ulusal Egеmеnlik vе Çocuk Bayramımızı kutluyor,  TBMM’nin ilk Başkanı Gazi  Mustafa Kеmal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarını şükran ve  rahmеtlе anıyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN