Depremin yaraları 23 Nisan coşkusuyla sarıldı

Menteşe Turgutreis Yurdunda düzenlenen 23 Nisan Şenliği ile Depremden etkilenen illerden Muğla'ya gelen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtlarında misafir edilen çocukların yüzü güldü.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Menteşe Turgutreis Öğrenci Yurdunda yapılan şenlikte Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ve Kötekli Uluslararası Gençlik Merkezinden gençlik liderleri ve gönüllü gençler yüz boyama, biblo boyama, palyaço gösterisi, okçuluk, futbol, basketbol, badminton, tenis, balon, matrak gibi etkinlikler yapıldı çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve çeşitli ikramlar yapıldı.
Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliklerin arasında Toki Şehit Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu bağlı olarak Turgutreis Öğrenci Yurdunda eğitim veren anaokulu sınıfları ile özel eğitim sınıfına giden çocukların gösterilerinin ardından Toki Şehit Yarbay Alim Yılmaz Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi yaptı. Gösterilerin ardından çocuklar için yapılan etkinlikler kaldığı yerden devam etti.
Menteşe Turgutreis Öğrenci Yurdunda yapılan Şenliğe Vali Yardımcısı Murat Sarı, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldız Yılmaz, Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Eylen Terzi ve Muammer Cihan, Toki Şehit Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu Müdürü Güven Özgül, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt İdare Şube Müdürü Bengül Yazar, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Münir Özalp, Turgutreis Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Tümer, Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas ile Çocuklar ve aileleri katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN