Bülent Uysal, TÜROFED Başkan Yardımcılığına getirildi

Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) 7.Dönem 5.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı Başkanlığında gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) 7.Dönem 5.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı Başkanlığında gerçekleştirdi.

TÜROFED Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Fethiye Otelciler Birliği ( FETOB ) Başkanı Bülent Uysal yaptığı açıklamada; “Fethiye Otelciler Birliği olarak kuruluş hedefimiz olan Ülke ve Bölge turizminin gelişimi için her türlü girişim ve hizmetlerde bulunmak üzere, Fethiye ve çevresinde bulunan otel işletmecilerimizle beraber işbirliği halinde ulusal ve uluslararası platformlarda daha fazla görünür hale gelmesini sağladık. Bu süreçte bölge turizmi için Ege bölgesi başta olmak üzere, turizmin gelişmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

 2. dönemdir bölgemizi TÜROFED’de görev alarak temsil etmeye çalışıyorum
Çalışmalarıyla bölgemize destek olmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Bülent Uysal,  “Yeni başkanımız Erkan bey’le birlikte TÜROFED Başkan yardımcısı olarak daha iyi işlere imza atmaya, bölgemize destek olmaya devam edeceğim.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN