Başkan Kökten, 'Hareketlilik, canlılık var'

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, bayramda yaşanan yoğunluğa değinerek içinde bulunduğumuz Temmuz ayı için turizm değerlendirmesinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Tatil cenneti Fethiye’de turizm sezonu bayram tatilinin ardından kaldığı yerden devam ediyor. Yoğun geçen bayram tatilinin ardından küçük çaplı bir duraklamanın yaşandığını belirten Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, hareketliliğin tekrardan başladığını dile getirerek açıklamada bulundu.
Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“Kurban Bayramı’nda yoğun bir trafik ve yoğun bir sezon oldu. Müşterilerimiz iyiydi. Bayramdan sonra duraklama, 1 haftalık boşluk oldu. Ama şimdi yeniden hareketlilik, canlılık var.
Şu an için yerli misafirlerimiz var. Dün itibariyle de yerli misafirlerimiz yoğunlaşmaya, gözle görülür hale gelmeye başladı. Daha önce oranlar düşüktü ama orada da bazı eyaletlerde de okullar 15 Temmuz’dan sonra kapandığı için şu anda bugünlerde okulların kapanmasının yakınlaşmasıyla birlikte misafirlerin yoğunlaşması gözle görülür hale gelmeye başladı.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN