YAŞLILAR FİDAN DİKTİ

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve yönetimi Fethiye Huzurevi'ne ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası Yeter ve yönetimi, yaşlılar ile fidan dikerek keyifli dakikalar yaşadı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve yönetimi Fethiye Huzurevi’ni ziyaret etti. Keyifli sohbet eşliğinde görüşmenin ardından fidan dikerek yaşlılarla güzel vakit geçirdiler. Yeter, fidan dikimi esnasında yaşlılarla beraber olmaktan keyifli olduğunu dile getirerek açıklamalarda bulundu.
Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter yaptığı açıklamada, “Bugün burada Fethiye Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Kadir Gecesi dolayısıyla Fethiye Müftülüğünden gelen hocalarımız dualar okudular. Biz de onlara eşlik ettik. Şimdi de burada kalan büyüklerimizle önceden tüm çapalarını yapan teyzemizle onun hazırladığı bu bahçede biz derneğimizde kendi ektiğimiz tohumları ve fidelerimizi getirdik. Zehirsiz tarım ve GDO’ya hayır diyoruz. Güvenli gıdanın herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Buradaki yaşlılarımızın güvenli gıdaya ulaşmasını istiyoruz. Elimizde kendi oluşturduğumuz tohumlarımızı getirdik. Üyelerimizin desteğiyle ektik. Bunları burada takip edeceğiz. Sulanma, çapalanma ve büyüme işlemlerini düzenli şekilde takip edeceğiz. Burayla bağımız hiç kopmayacak. Bayramdan sonra İncirköy’de bir kahvaltı yapacağız. Yaşlılarımız bizim başımızın tacı. Hepimiz bir gün o yaşlara geleceğiz. Biz onların yaşında ne olduğunu bilmiyoruz ama onlar bizim yaşımızda neler oldu biliyorlar. Güzel bir gönül bağı kurduk. Ziyaretlerimiz devam edecek. İncirköy’de tohum ve sanat sokağı hayata geçirme projemiz var. Büyüklerimizin yaptığı sanat eserlerini orada sergilemeyi hayal ediyoruz. Çok güzel hayallerimiz var bizi izlemeye devam edin” İfadelerini kullandı. 

YAŞLILAR FİDAN DİKTİYAŞLILAR FİDAN DİKTİYAŞLILAR FİDAN DİKTİYAŞLILAR FİDAN DİKTİYAŞLILAR FİDAN DİKTİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN