ULUSLARARASI LİKYA GRANFONDO BİSİKLET YARIŞI SONA ERDİ

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi uluslararası Fethiye Sporfest kapsamında Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışı 9.30'da verilen startla başlayıp sporcuların kıyasıya mücadelesi sonucunda 2 buçuk saat sonra sona erdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

1 Ekim Cumartesi günü Kortej yürüyüşü ile başlayan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor halk oyunu gösterileriyle devam etti. Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışı 9.30’da verilen startla başlayıp sporcuların kıyasıya mücadelesi sonucunda 2 buçuk saat sonra sona erdi.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi uluslararası Fethiye Sporfest, 1 Ekim itibariyle başladı. Çeşitli etkinliklerin olacağı program yaklaşık 1 ay sürecek. 2 Ekim Pazar günü startı verilen Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışına 190 sporcu kayıt yaptırdı. Kayıt yaptıran 190 sporcunun 28 tanesi yurt dışından gelen vatandaşlar olduğu öğrenildi. 190 tane kayıt yaptıran sporcudan sadece 140 tanesinin yarışmaya katıldığı bildirildi. Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışına Malezya, Suriye, Kazakistan, Ukrayna, Rusya, İngiltere ve İrlanda olmak üzere toplamda 7 ülkeden gelen sporcu katıldı. Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışı toplamda 87 kilometrelik bir alan içerisinde gerçekleşti. Parkur toplamda 2 buçuk saat sürdü.  

SPORCULAR FESTİVALEDEN MEMNUN 
Organizasyonun güvenliğinden ve etkinliğin keyifli geçtiğine değinen Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışına katılım sağlayan sporcu, Cenk Yüksel “Üçüncü yarışım bu parkurda. Dalaman’da yaşıyorum. Gerçekten çok eğlenceli. Sadece bisiklet yarışı değil aynı zaman da yüzme yarışı ve diğer etkinliklerde var. Elimizden geldiğince katılmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel bir organizasyon inşallah bu şekilde de devam eder. Parkur çok keyifli. İki tane küçük tırmanışımız var. Bugün çok güzel bir sürüş yaptık, çok eğlendik ve herkese tavsiye ediyorum. Ufak tefek kazalar yaşandı ama yollar çok emniyetli ve organizasyon çok iyi yapılmış. Emniyet teşkilatı çok güzel çalışmış. Bizlere emniyetli bir sürüş hazırlamak için elinden gelen her şeyi yapmış. O yüzden bu organizasyonu yapan herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN