Ülkü Ocakları'ndan şiir yarışması

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi'nde teröristlerce canice katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak ve anısını yaşatmak adına şiir yarışması düzenlendi. Düzenlenen şiir yarışmasını kazanana plaket ve ODAK2023 Hızlı Okuma ve Anlama Yazılımı hediye edilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde teröristlerce canice katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak ve anısını yaşatmak adına Fethiye Ülkü Ocakları tarafından şiir yarışması düzenlendi. Şiir yarışmasına katılmak isteyenler için son gün 19 Şubat.
Düzenlenen şiir yarışması hakkında açıklamada bulunan Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Salman Yellice “Fethiye Ülkü Ocakları olarak eğitim ve kültür faaliyetlerine verdiğimiz önemi her projemizde ve etkinliğimizde göstermekteyiz. Bu kapsamda gençlerimize yönelik çalışmalarımıza daha çok önem veriyoruz. Bu kapsamda son olarak, 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde teröristlerce canice katledilen son ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak ve anısını yaşatmak, genç kardeşlerine Fıratı’mızı tanıtmak ve hatırlatmak için bir şiir yazma yarışması düzenledik. Yarışmanın kazanına plaket, ODAK2023 Hızlı Okuma ve Anlama Yazılımı hediye edeceğiz. Aynı zamanda 20 Şubat 2022 günü Fethiye Ülkü Ocakları ilçe yönetimi olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kabristanını ziyaret edeceğiz. Yarışmanın kazananı kardeşimiz de bu ziyarette bizimle beraber olacak. Yarışma kapsamında şiirlerin bize ulaştırılacağı son tarih 19 Şubat 2022 olup 20 Şubat 2022 günü kazananı açıklayacağız. Yarışmamızla ilgili tüm detayları Fethiye Ülkü Ocakları sosyal medya hesaplarımızda bulabilirsiniz” diye konuştu.


FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI SOSYAL PROJELERE DE İMZA ATIYOR
21 Ekim 2021 tarihinde Fethiye Ülkü Ocakları yönetimini devraldıkları günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran Salman Yellice “Okullarımız arası dayanışmayı artırmak ve ihtiyaç sahibi okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek için Kardeş Okul Projesi başlattık. İlk ayağında bir okulumuza fotokopi makinesi hediye ettik. Önümüzdeki günlerde ikinci ayağının çalışmalarına başlayacağız.  Bir Mont Bir Bot Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık kıyafet ihtiyaçlarını giderdik. Yaklaşık 4000 kişinin katıldığı Ali Kınık Konseri düzenleyerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. FKM’de halka açık olarak Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Programı düzenledik. Sinema salonunda ülküdaşlarımıza özel gösterimlerde bulunduk. Regaip Kandili’nde ve şehitlerimizin sene-i devriyelerinde lokma hayırları ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızla iletişim halinde belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri dağıtımı gerçekleştirdik. Her hafta Cumartesi günleri Tüm Sınavlara Hazırlık Kursları yapıyoruz. Spora verdiğimiz önemi gösterebilmek amacıyla satranç kursu kayıtlarımızı başlattık. Aynı zamanda yerel ve ulusal liglere katılım sağlayabilmek için satranç takımı kuruyoruz. Çevre temizliğine dikkat çekmek adına doğal ortamlarda düzenli olarak mıntıka temizliği yapıyoruz. Uyuşturucuyla mücadele çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kültür ve edebiyat faaliyetleri kapsamında şiir yarışmalarımız, münazara etkinliklerimiz devam ediyor. Bunlar faaliyetlerimizin yalnızca bir kısmı. Çalışmalarımız katılımlar artarak devam etmektedir” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN