Söğütlü Yürek Camii Öğrencileri, Köyün Yaşlılarına Yapılan Ziyaretlere Devam Ediyor

Söğütlü Yürek Camii'nde eğitim gören öğrenciler, köylerinde yaşayan yaşlı amca ve teyzeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bugünkü ziyaret Mehmet Amca'ya..

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Söğütlü Yürek Camii öğrencileri, köylerinde yaşayan yaşlıları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyaretlerde bugün Mehmet Amca'nın evi ziyaret edildi. Öğrenciler, Mehmet Amca'nın ikramlarına teşekkürlerini sundu.

Ziyaret sırasında öğrenciler, Mehmet Amca ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve geçmişe dair hikayeleri dinledi. Ziyaretin sonunda öğrenciler, Mehmet Amca'ya teşekkür hediyesi vererek vedalaştı.

Söğütlü Yürek Camii'nin imamı İsa Oklu, "Öğrencilerimizin yaşlılarımıza olan sevgi ve saygılarını göstermek için bu ziyaretleri düzenliyoruz. Mehmet Amca gibi büyüklerimizle bağ kurarak toplumsal dayanışma duygusunu pekiştiriyoruz" dedi.

Söğütlü Yürek Camii öğrencileri, köylerindeki yaşlıların yanında olmaya devam ederek toplumsal dayanışma ve sevgi bağlarını güçlendiriyor. Mehmet Amca'nın evinde gerçekleşen bu ziyaret, öğrencilerin değerlerine daha da bağlı hale gelmelerine ve yaşlılara olan saygılarını göstermelerine vesile oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN