Seydikemerli Güreşçiler, Kırkpınar'a Dualarla Uğurlandı

Edirne'de 7-9 Temmuz'da düzenlenecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yoğun bir tempoyla hazırlanan Seydikemerli güreşçiler, Er Meydanı'na dualar eşliğinde uğurlandı. Güreşçileri uğurlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli 'Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar'a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Seydikemer Belediyesi Güreş Takımının 20 sporcusu, 7 Temmuz Cuma günü başlayacak 662. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine dualarla uğurlandı. Seydikemer Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen uğurlama törenine Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Birim Müdürleri, Çamurköy Muhtarı Alim Yanatma, Antrenörler Cemal Cumbur ve Kürşat Çimen ile sporcular katıldı. Başkan Akdenizli tek tek sporcuların elini sıkıp, 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılar diledi.

ANTRENÖR CUMBUR: “SEYDİKEMER’İN ADINI DUYURACAĞIZ”

Uğurlama töreninde konuşan Güreş Antrenörü Cemal Cumbur, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür etti. Yoğun bir kamp süreci geçirdiklerini dile getiren Cumbur; “Güzel bir kamp süreci geçirdik. Seydikemer Belediyesi adına 20 sporcumuzla Tarihi Kırkpınar Güreşlerine katılacağız. Seydikemer’in adını en iyi şekilde duyurarak, güzel sonuçlar alarak, kürsülerde de yerimizi alarak en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere maddi ve manevi desteğini sağlayan Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye, canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere elinden gelen tüm imkanları sunuyor. Bize de tek bir görev düşüyor başarmak! Başarılı olacağımıza da inanıyorum. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Seydikemer’in adını her sene duyurduk. Altın madalyalar getirdik. Bu sene de güzel dereceler çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “KIRKPINAR’DAN MADALYALARLA DÖNECEKLERİNE İNANIYORUM”

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Başkan Akdenizli; “Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar’a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz. İnşallah belediyemizin, ilçemizin ismini Türkiye’ye, dünyaya başarılarla duyuracaklar. Onların Kırkpınar’dan madalyalarla döneceklerine inanıyorum. Cemal Hocama, tüm antrenörlerimize ve sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dualar okunup, güreşçiler 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne uğurlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN