Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde yaşanan sıcaklıklar ve Eyyam-ı bahur sıcakları yerini birçok bölgede sağanak yağışa bırakıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son değerlendirmelerde bugün itibariyle Orta ve Doğu Karadeniz, İstanbul, Yalova çevreleri, Hatay'ın sahil kesimi ve Bursa'nın kuzey kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Haftanın ilerleyen günlerinde ise hava sıcaklığının Akdeniz’in iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, ülkenin diğer bölgelerinde önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normallerinin üzerinde olan sıcaklığın sabit kalacağı tahmin ediliyor.

Akdeniz
Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Fethiye 34°C, Antalya 31°C, Hatay 32°C, Mersin 34°C

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN