Koyuncu'dan Birlik ve Gençlik Vurgusu

CHP Fethiye ilçe Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Koyuncu yaptığı açılamayla delege seçimleri sürecini değerlendirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan CHP Fethiye İlçe kongresine müdahil olmama kararı aldığını açıklamasının ardından CHP Fethiye ilçe Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Koyuncu açıklamalarda bulundu. 

Fethiye’de ilçe kongresi delege seçimleri devam ederken yaşananların tarihi bir öneme sahip olduğunu ifade eden Mustafa Koyuncu, “Bugün, dünden dersler çıkartarak birlikte çalışıp, partimizin daha da ileriye taşınması için önümüzde büyük bir şans vardır. Birlik olmak!” Dedi.

Sağduyu ve birliktelik mesajı veren Koyuncu, gençlik vurgusunu yinelediği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Delege seçimlerimizin devam ettiği bu süreçte bireysel çıkarları bir kenara bırakarak, partimizin güçlenmesi ve daha etkili bir şekilde hizmet etmesi için fedakârlıkta bulunup, elini taşın altına koyan tüm kanaat önderlerimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Artık dinamik isimleri siyasete kazandırmak, partililerimizin ve gençlerimizin önünü açmak bizler için çok önemlidir. 

Bugün, dünden dersler çıkartarak birlikte çalışıp, partimizin daha da ileriye taşınması için önümüzde büyük bir şans vardır. Birlik olmak! Emek harcayan, çaba gösteren ve demokrasiye olan inancını ortaya koyup yeri geldiğinde kurumun önünü açmak için fedakârlık yapan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Biz ancak birlikte güçlüyüz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN