Kelebek Mutfak Banyo Hizmete Başladı

Fethiye'de iş insanı Fikret Ünver ve Sevilay Ünver'in Fethiye'ye kazandırdığı Kelebek Mutfak Banyo, görkemli açılışla beraber hizmet vermeye başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İş insanı Fikret Ünver ve Sevilay Ünver’in Fethiye’ye kazandırdığı Kelebek Mutfak Banyo, Adnan Menderes Bulvarı No:103/2’de faaliyete başladı. Açılışa, Fethiye Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çıralı’nın kurdele kesmesiyle beraber Kelebek Mutfak Banyo, Fethiye’de hizmet vermeye başladı.
“Müşterilerimize özel tasarımlar yapıyoruz”
Gerçekleşen görkemli açılışta konuşan Sevilay Ünver, “Kelebek Mutfak, Türkiye’de mutfak sektöründe uzun yıllardır tanınan bir marka. Bu markanın bayisi olmanın getirdiği güven, marka bilinirliğinin çok büyük avantajları var. Müşterilerimiz Kelebek Mutfak’ın kalitesini zaten biliyorlar. Birçoğunun evinde kullanmış olduğu ürünler var. Bu nedenle satış yaparken markanın gücüne, kalitesine, müşteri memnuniyetine gerçekten güvenerek gönül rahatlığı ile satış yapabiliyoruz.  Kelebek Mutfak olarak Düzce’de yer alan fabrikamızda mutfak mobilyaları, banyo, masa ve sandalye ve bahçe mobilyası üretimi yapıyoruz. Ayrıca bu ürünleri tamamlayıcı olarak çözüm ortaklarımızla ankastre cihaz ve tezgah ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Müşterilerimize özel mimari tasarımlar yapıyoruz. Bunları yaparken onların istek ve talepleri doğrultusunda özel tasarımlar yapıyoruz. Tasarımlarımız tamamen ücretsiz ve tabiî ki de nakliye ve montaj hizmeti de yine onlara ücretsiz olarak sunuyoruz. Öncelikle Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası ile kurulmuş çok köklü bir mutfak markasıyız. Türkiye’de ilk ve tek 5 yıl garanti sunan bir firmayız. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz ve bu yüzden de markamızı seçebilirsiniz. Fethiye’de yeni bir firmayız. Fethiye halkı bizi çok güzel karşıladı. Onlara teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
“Fethiye’de bir eksiklik vardı, bu yüzden mağaza açtık”
Fethiye’de mobilya sektöründe bir eksiklik olduğunu ve bu sebeple Kelebek Mutfak Banyo’yu açtıklarını ifade eden Fikret Ünver, “Biz de Kelebek ailesine katıldığımız için çok mutluyuz. Fethiye’de de eksiklik olduğunu fark ettik ve bundan dolayı da mağaza açma kararı aldık. Fethiye insanı bizi çok sıcak karşıladı. Genel olarak çok memnunuz. Çok güzel bir mağaza konsepti ile insanlara hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN