Kaymakam Karaman'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kaymakam Karaman, yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında: “Bugün, mazisi eşsiz kahramanlık, zafer, şan ve şerefle dolu aziz milletimizin, muazzez vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Anadolu’yu ebedi yurdumuz olarak bir kez daha tescillediği ve Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 101’inci  yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, uğrunda büyük bedeller ödeyerek ordu-millet kenetlenmesiyle kazanılan, tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti’nin hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Bilinmelidir ki; bundan 101 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz; bütünlüğünü, huzurunu ve güvenliğini hedef alan bedbahtları cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmektedir ve etmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Saygıdeğer, vatanperver Fethiyeli hemşerilerimin ve aziz milletimizin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN