Karaca, 'Partim uygun görürse tekrar adayım'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Nif Kiraz Festivali'nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Nif Kiraz Festivali’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi. 2024 yılı Mart ayında yerel seçimlerin yapılacağını kaydeden Başkan Karaca, partisinin uygun görmesi halinde tekrar aday olacağını söyledi. 

Nif Kiraz Festivali için toplanan kalabalığa seslenen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, görev süresi boyunca yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aktardı. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Karaca, ekonomik krize ve zor şartlara rağmen halkın yanında olduklarını dile getirdi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuşmasında, “Halk konseri ile Fethiye’yi bir sanat merkezi yapabilmek adına dört yıldır gerçekten güzel çalışmalar yapıyoruz. Fethiye'mizde hiç mazeret üretmeden herkese eşit miktarda, siyasi görüşüne bakmadan, ırkına dinine bakmadan insanları ayrıştırmadan herkese hizmet ediyoruz. Daha önceki belediye başkanlığımda olduğu gibi yine de seçildiğim günden itibaren rozetimi bir kenara bırakaraktan herkese eşit hizmet yapıyoruz. Daha önceki belde belediye başkanlığım döneminde muhtarım şahittir burada zor imkanlarda yapılan festival için ben Kumluova Belediye Başkanı iken hep muhtarımızın yanında oldum. Fethiye Belediye Başkanı olduğumda da tüm sorumluluğu üzerime alarak muhtarımıza hangi sanatçıyı getirmemizi istediğini sordum. Dört yıldır da muhtarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

ZAMANI GELDİĞİNDE HERKESE EN İYİ CEVABI VERECEĞİZ
Başkan Karaca, “Her gün her şeye yeni bir zam geliyor. Bizler siz vatandaşlarımız için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Nif Mahallemize 81 metre küp asfalt döktük. 5 kilometrelik ham yol açtık. Muhtarımız talep etti parkeleri döşettik. Seçim broşürlerinde ne vaat verdiysek hepsini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereği ne ise onu yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte açacağımız halk evlerinde 1 liraya çay vermeye devam ediyoruz. Bunlar ekonomik krize rağmen vatandaşımızın yanında olduğumuzu gösteriyor. Zamanı geldiğinde herkese en iyi cevabı vereceğiz. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Her gün bize müfettiş gönderiyorlar. Alim Karaca, 50 yaşında. 1988 yılından beri siyaset yapıyor. Hiç kimse Alim Karaca, 1 lira haram lokma geçirdi diyemez! Parayı en doğru yere harcıyoruz. Karşıda ikram aracımız var. Alim Karaca kendi makam aracını sattı, ikram aracı aldı. Bu ikram aracı sizler için arkadaşlar. Bu mahallenin siyasi görüşünü biliyoruz. Nif Mahalle'sinden belediyemizin 1 lira geliri olmamasına rağmen biz bu mahalleye 21 milyon liralık yatırım yaptık. 41 mahallenin hepsine adaletli şekilde davranacağız. Hangi siyasi partiye gönül verirse versin bizim için hiç önemli değil. Diğer partiye oy veren arkadaşlarımız da bizim için çok değerli. Onları da seviyorum. Hayatım boyunca kimseyi ayrıştırmadığım gibi bundan sonra da ayrıştırmayacağım” diye konuştu. 

9 AY SONRA SEÇİMLER VAR
2024 yılı Mart ayında yerel seçimlerin olacağını hatırlatan Karaca, “9 ay sonra seçimler var. Hep beraber sandığa gideceğiz. Milletim, halkım, sizler ne yönde karar verirseniz eyvallah saygılıyım. Ama şunu ifade etmek isterim ki bazı bölgelerde farklı partilere oy veren insanların dışlanmasına müsaade etmeyeceğiz. Sizin bir belediyeniz var. Zor anlarınızda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu bölgeye hizmet için beraber yürüyelim. Siyaset yapacaksanız 9 ay sonra seçim var çıkın projelerinizi anlatın. Halkımız ne yönde karar verirse saygı duyacaksınız. Halkımız ittifaksız seçime girmeme rağmen Fethiye'de yüzde 86 oy artışıyla şahsımı belediye başkanı ilan etti. Bundan sonra bir dönem daha aday adayıyım. Partim aday gösterdiği takdirde sizlere geleceğiz. Takdir ederseniz bir dönem daha belediye başkanlığı yapacağız. Eğer sizlerin takdiri olmazsa başka bir arkadaşımıza o yetki verilirse sizlerin huzurunda söz veriyorum o devir teslimi yapacağım, eğer tecrübelerimizden yararlanmak isterse ben Fethiye'nin bir evladıyım burada yaşayacağım. 5 yıl boyunca o belediye başkanı arkadaşımızın yanında olacağım ve onla beraber çalışacağım” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN