Gülleri, 'Sonuçlandırma sıkıntımız var'

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, 1-1 berabere kaldıkları Karaman Futbol Kulübü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15. Hafta müsabakasında Fethiyespor, ilk yarıyı 0-1 mağlup kapattığı Karaman FK maçından Nurettin’in penaltıdan attığı golle 1-1 beraberlikle ayrıldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin”
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri yaptığı açıklamada “Maçtan önce rakibin ne kadar ciddi bir takım olduğunu oyuncularımıza anlattık ve söyledik. Bizim için eşik atlama maçı olacaktı kazanmamız lazımdı. Kazansaydık 20 puana çıkacaktık. Yukarıyla hiç bağımız kopmadı ama kazansak daha farklı olacaktı. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Hep kazanmak için oynuyoruz ama içerideki puan kayıpları bizi üzüyor. İlk yarı tek kale top oynadık diyebilirim. 2 tane pozisyonları var ve gol buldular. Sonuçlandırma sıkıntımız var. Saha da biraz ağırdı onun da etkisi oldu. İkinci yarıya değişikliklerle girdik. Coşkulu istekli bir şekilde maça başladık. Üzgünüz, kazanmamız gereken bir maçtı. Bu haftayı kapatıyoruz ve Isparta maçının hazırlıklarına başlayacağız. Eksiğimiz çok; Şahan yok, Işık yok, Selçuk Alibaz yok Rıdvan’ın da kırmızı kart görmesi bizi üzdü. İnşallah sakatlarımız iyileşirse çok daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN